«Ξέφυγε» η φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Δεν θα προλάβεις να δεις την...»

Στο πλατό εισέβαλε ο Σάββας Πούμπουρας και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ξέφυγε» η φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη - «Δεν θα προλάβεις να δεις την...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν το νέο θύμα του Σάββα Πούμπουρα μετά την επιστροφή του στον ΑΝΤ1. Ωστόσο, η φάρσα που της ετοίμασε «ξέφυγε» λίγο με αποτέλεσμα να εισβάλλει στο πλατό. Η δημοσιογράφος με το που τον είδε του φώναξε «Δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου».

Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε, στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή... η μήπως όχι; Απόσπασμα από τη φάρσα πρόβαλλαν στο «Έλα χαμογέλα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σε μία εταιρεία επίπλων η οποία την είχε επιλέξει για να διαφημίσει τα προϊόντα της στο Internet. Πήγε μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Κρικρή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τον σκηνοθέτη και παραγωγό του διαφημιστικού.

Ωστόσο, μόλις η ροή της φάρσας άρχισε να...ξεφεύγει, στο πλατό εισέβαλε ο Σάββας Πούμπουρας, και η όμορφη δημοσιογράφος δεν κρατήθηκε. «Ρε δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου, το καταλαβαίνεις;», είπε και ξέσπασε.

Να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγες ημέρες πριν προβληθεί η φάρσα της στο Best Friend's Fear, είχε προκαλέσει συγκίνηση με μια ανάρτηση της. Δείτε την εδώ.

Τι είχε δηλώσει ο Σάββας Πούμπουρας για το Best Friend's Fear λίγες εβδομάδες πριν την φάρσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ο Σάββας Πούμπουρας δε δίστασε και είπε όλα όσα συμβαίνουν στο Best Friend's Fear τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες! Σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για το αν θα γίνει τελικά ο δεύτερος κύκλος της εκπομπής που έχει κλέψει τις παραστάσεις!

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη σχετικά με την εκπομπή του που έχει σαρώσει τα νούμερα τηλεθέασης, εξηγώντας πως δεν έχε σκοπό να κάνει δεύτερο κύκλο.

«Δεν υπάρχει περίπτωση, καμία περίπτωση να γίνει δεύτερος κύκλος και απαντάω ευθέως. Οι φάρσες έτσι είναι. Γίνονται και μετά πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα. Γιατί τώρα όλοι ξέρουν. Αν γίνει δηλαδή κάτι κάποιο σκηνικό περίεργο αναρωτιούνται που είναι ο Πούμπουρας. Και λέω, "μη σας ζητήσουν τίποτα πορτοφόλια στο δρόμο, τα δώσετε και πείτε έλα Πούμπουρα να τα φέρεις πίσω"! Δεν είμαι εγώ, σίγουρα».

Όσον αφορά στη φάρσα που έκανε στην Τζένη Μελιτά είπε: «Εύκολα δείχνουμε με το δάχτυλο και σχολιάζουμε μια κατάσταση στην οποία, όμως, δεν έχουμε βρεθεί ποτέ μέσα. Μπορεί να φοβηθείς για την ζωή σου, οτιδήποτε. Αντιδράς περίεργα. Αυτό απλά εξηγώ. Ας το βιώσουν και μετά μπορούμε να έχουμε γνώμη.

Έφαγα μερικές κλωτσιές από τον Κώστα τον μισθοφόρο. Εκνευρίστηκε πάρα πολύ ασχέτως εάν δεν το έδειξε εκεί. Έξω μου το είπε και με έσπρωξε αλλά είναι φίλος και τα βρήκαμε κατευθείαν. Είναι φίλος και είναι το σοκ. Δεν είμαι εξαρτημένος από τίποτα. Είμαι πωρωμένος με τη δουλειά μου και να κάνω τους γύρω μου να περνούν όμορφα. Όταν βλέπω την κόρη μου ξεχνά τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά.