Πένθος στο χώρο της μόδας - Νεκρό στην αεροπορική τραγωδία μοντέλο

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πένθος στο χώρο της μόδας - Νεκρό στην αεροπορική τραγωδία μοντέλο

Ασύλληπτο είναι το πένθος στο χώρο της μόδας, καθώς νεκρό εντοπίστηκε μοντέλο στην αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στο Πακιστάν. Βρέθηκε νεκρό, ανάμεσα στους 99 επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους που κατέπεσε σε σπίτια στο Καράτσι.

Ο λόγος για την Ζάρα Αμπίντ, ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας. Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah.

«Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί», έγραψε και σκόρπισε τον θρήνο.

Τα σχόλια ήταν πολλά κάτω από την ανάρτηση με χρήστες να λένε πως μπορεί να ζει και να είναι ανάμεσα στους επιζώντες. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Zain Khan επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατο του μοντέλου.

Σοκ προκαλεί ωστόσο και η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό με τον σύντροφό της να είναι αυτός που την δολοφόνησε. Δείτε όλες τις πληροφορίες που σόκαραν.

Ζάρα Αμπίντ νεκρή αεροπορική τραγωδία Πακιστάν

Πένθος και στο χώρο της μόδας στην Ελλάδα προκάλεσε η είδηση πως πέθανε γνωστή Ελληνίδα, πρώην μοντέλο

Θλίψη προκάλεσε και η είδηση πως έφυγε από την ζωή γνωστή Ελληνίδα, πρώην μοντέλο που μεσουρανούσε τα 80's. Η ίδια "έφυγε" σε ηλικία 52 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδινε εδώ και αρκετό καιρό με τον καρκίνο.

Ο λόγος για την Μαρία Μαχαίρα. Το πρώην μοντέλο μεσουρανούσε την δεκαετία των 80's και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Δυστυχώς άσχημα νέα…. Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της παρέας… θα θυμάμαι πάντα το αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα!» έγραψε στην ανάρτηση του. Θλίψη προκαλεί ωστόσο και η είδηση για μια 25χρονη ηθοποιό που έφυγε από την ζωή

Η Μαρία ήταν παντρεμένη με τον Ρομπέρτο Μαχαίρα και είχε μια κόρη.

Μαρία Μαχαίρα