Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

OPEN: Η ανακοίνωση για το Just the 2 of us

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

OPEN: Η ανακοίνωση για το Just the 2 of us
News 23.05.2020 16:41
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Από τα 14 ζευγάρια της πρεμιέρας, 11 ντουέτα συνεχίζουν στο επόμενο live, καθώς κατάφεραν να πείσουν τους κριτές για την προσπάθειά τους, έχοντας παράλληλα κερδίσει την αγάπη και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Οι διαγωνιζόμενοι του JUST THE 2 OF US θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, θέλοντας να μας εκπλήξουν και να μας ξεσηκώσουν με τις ερμηνείες τους, αυτό το Σάββατο σε νέα ώρα, στις 22:00. Δείτε την ανακοίνωση του OPEN...

Ο παρουσιαστής του JUST THE 2 OF US, Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την πιο απολαυστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης δίνουν τον παλμό. Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, μια επιτροπή με μοναδική χημεία, παρακολουθούν την εξέλιξη των διαγωνιζόμενων, ανταλλάσσουν απόψεις και βαθμολογούν τις ερμηνείες των ζευγαριών.

Ποιο ντουέτο θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές με την ερμηνεία του; Και ποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και τα στάνταρντ που έβαλαν ως στόχο; Για ένα ακόμα ζευγάρι το ταξίδι του στο JUST THE 2 OF US αυτό το Σάββατο θα φτάσει στο τέλος του.

Μαζί με την κριτική επιτροπή που βαθμολογεί, οι τηλεθεατές κρίνουν την τύχη των διαγωνιζόμενων ψηφίζοντας μέσα από το app του OPEN τα αγαπημένα τους ζευγάρια. Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών. Δείτε ωστόσο και το ζευγάρι που θα αποχωρήσει. Το spoiler είναι «φωτιά».

Κάθε εβδομάδα, τα ντουέτα εξελίσσονται και δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, για καλό σκοπό.

To JUST THE 2 OF US στηρίζει το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για την αγορά θερμοκοιτίδων και το νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον COVID-19.

Ποιο ζευγάρι αποχώρησε το περασμένο Σάββατο από το Just the 2 of us;

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε να φύγει από το show του Open.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τη Χρύσπα οι οποίοι είχαν μείνει στον τέλος προτεινόμενοι μαζί με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Άρτεμις Ματαφιά.

Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ερμήνευσαν το τραγούδι "Φίλα με Ακόμα", και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

J2US: Νέα "κόντρα" ανάμεσα σε Τρύφωνα και Φασουλή - "Βγήκε κι έλεγε για εμένα..."

J2US: Βούρκωσε on stage o Νίκος Κοκλώνης - Τι συνέβη;

Share