Σία Κοσιώνη: Η εικόνα με το γιο της που «τρέλανε» και το τρυφερό μήνυμα - «Στη σκιά του χθες...»

Εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και έκαναν τη βόλτα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η εικόνα με το γιο της που «τρέλανε» και το τρυφερό μήνυμα - «Στη σκιά του χθες...»

Η Σία Κοσιώνη έχει τεράστια αδυναμία στο μοναχογιό της και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί του. Για αυτό και όταν βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού σταθμού, απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις βόλτες τους. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από τον περίπατο που έκαναν, η οποία «τρέλανε». Την εικόνα, συνόδευσε ένα τρυφερό μήνυμα.

Τα Σαββατοκύριακα της που είναι κενά από επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αφιερωμένα στον γιο της, Δήμο, καρπό του έρωτα της με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Οι δυο τους απόλαυσαν τον ζεστό καιρό κάνοντας βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικά τώρα που άνοιξαν οι αρχαιολογικοί χώροι, η Σία Κοσιώνη με το γιο της ξεκίνησαν τις βόλτες τους θαυμάζοντας όλα τα έργα - στολίδια της πόλης. Το ζευγάρι λόγω του ότι μένει στο κέντρο, απολαμβάνει κυρίως τους οικογενειακούς περιπάτους στο Ζάππειο και κοντά στην Ακρόπολη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, πήρε από το χεράκι το γιο της και απόλαυσαν όλα τα μνημεία, ενώ επισκέφθηκαν και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο να σημειώσουμε, πως η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της είχε διπλές χαρές. Δείτε τι είχε συμβεί.

Σία Κοσιώνη γιος φωτογραφία

Η Σία Κοσιώνη «τρέλανε» και πριν λίγες εβδομάδες με το γιο της, όταν τους «τσάκωσαν» σε βόλτα

Η Σία Κοσιώνη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης γιατί παρά το γεγονός πως όλα έχουν παγώσει είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που κάνουν ακόμα live εκπομπές για να κρατάνε τον κόσμο σε επαφή με όλες τις εξελίξεις. Όμως, πριν από λίγες ημέρες έβαλε αθλητική φόρμα, μετά την εκπομπή του ΣΚΑΙ, ξεβάφτηκε και πήγε μια βόλτα με τον μικρό της Δήμο. Κι εμείς έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

«Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Όσοι δεν δουλεύετε, μείνετε σπίτι, φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειές σας». Αυτό ήταν το μήνυμα της γνωστής δημοσιογράφου στα social media την περασμένη εβδομάδα , συντονιζόμενη με τη σειρά της με το απαραίτητο κοινωνικό μήνυμα των ημερών.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο σύζυγός της, βέβαια, λόγω και της θέσης του ως δήμαρχος Αθηναίων είναι καθημερινά στο γραφείο του, με εκείνη αντίστοιχα να βρίσκεται κάθε βράδυ στις επάλξεις της ενημέρωσης από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Οι μόνες επαφές με τον... έξω κόσμο κυρίως για τη δημοσιογράφο είναι οι λιγοστές βόλτες δύο φορές την εβδομάδα με τον γιο τους στο πάρκο της γειτονιάς τους στο κέντρο της Αθήνας. Ο τρίχρονος Δήμος φυσικά δεν είναι σε θέση λόγω ηλικίας να αντιληφθεί τι σημαίνει καραντίνα, αλλά και οι δύο γονείς του έχουν προσπαθήσει να του πουν απλά και κατανοητά πως για λίγες μέρες η καθημερινότητά τους θα είναι διαφορετική.

Η έκπληξη του Κώστα Μπακογιάννη

Όπως βλέπετε και στον φωτογραφικό φακό του YOU, η δημοσιογράφος με πλήρη εξοπλισμό... μαμάς πήρε την τσάντα με το απαραίτητο κολατσιό για τον μικρό, κρατώντας τον τις περισσότερες φορές από το χέρι και άλλες, κάνοντάς του κάποια μικρά μαθήματα για να μη χάσει την ισορροπία του στο πατίνι. Στη διάρκεια της βόλτας τους δέχθηκαν και την επίσκεψη του μπαμπά της οικογένειας, σε ένα μικρό διάλειμμα των υποχρεώσεών του.

Ο δήμαρχος αυτές τις μέρες συντονίζει νυχθημερόν όλες τις ενέργειες απολύμανσης δρόμων, κεντρικών κτιρίων αλλά και νοσοκομείων στο κέντρο της Αθήνας, βρισκόμενος στην πρώτη γραμμή για την εφαρμογή μέτρων προστασίας και υγιεινής για τους πολίτες.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης

Κι αναρωτιέστε πως καταφέρνει η Σία Κοσιώνη να έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz σας έχουμε το μυστικό της εδώ.