Θρήνος - Πέθανε η απόλυτη σταρ του Netflix

Απέραντη θλίψη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η απόλυτη σταρ του Netflix

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού, με την είδηση πως η γνωστή παλαιστής και σταρ ενός πολύ γνωστού ριάλιτι του Netflix, πέθανε σε ηλικία 22 ετών, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Η οργάνωση «Friday by Stardom Wrestling » που προωθεί την γυναικεία πάλη επιβεβαίωσε την είδηση και ζήτησε από τον κόσμο να σεβαστεί τον θάνατό της Χάνα Κιμούρα. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή. Ωστόσο, λίγο πριν πεθάνει, είχε κάνει μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδήλωναν πως είχε πέσει θύμα εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο.

Απέραντη θλίψη έχει ξεσπάσει και με την είδηση πως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής έδωσε τέλος στη ζωή του. Δείτε εδώ για ποιον πρόκειται.

Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στα Instastories ήταν χθες, που παρουσίασε μια φωτογραφία με την γάτα της, με μια λεζάντα που έγραφε «Αντίο».

Χάνα Κιμούρα θάνατος

Νικήτρια του βραβείου Farding Spirit 2019, η Κιμούρα ήταν ένα από τα μέλη του καστ της ιαπωνικής τηλεοπτικής σειράς «Terrace House», προτού τα γυρίσματα ανασταλούν λόγω κορωνοϊού. Το ριάλιτι σόου ακολουθεί τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες που ζουν προσωρινά μαζί σε ένα σπίτι.

Επιβεβαιώνοντας τον θάνατό της στο Twitter, σήμερα, το Stardom, ανέφερε: «Παρακαλώ να σεβαστείτε την οικογένεια του θύματος και να αφήσετε λίγο χρόνο για την επεξεργασία των γεγονότων».

Οι ανησυχίες για την παλαιστή εντάχθηκαν χθες όταν η Κιμούρα ανάρτησε φωτογραφίες αυτοτραυματισμού της στο Twitter μαζί με μηνύματα που έγραφαν: «Δεν θέλω να είμαι πια άνθρωπος. Ήθελα μια ζωή που να με αγαπούν. Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Αντίο».

Πηγή: iefimerida.gr

Πέρα από τη σταρ του Netflix, πέθανε και ένα πασίγνωστο μοντέλο

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες. Διάσημο μοντέλο πέθανε ξαφνικά και τα ξημερώματα την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της στο Auckland. Η είδηση σκάει σαν «βόμβα», καθώς ήταν μόλις 23 χρονών και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της.

Ο λόγος για την Amber-Lee Friis από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου το 2018 στην Ταϊλάνδη.

Μέχρι ώρας δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Ωστόσο, οι Αρχές εικάζουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς είχε εξομολογηθεί πολλές φορές, πως λόγω των ματιών της που ήταν σχιστά και του δέρματος της που ήταν σκούρο, είχε πέσει θύμα bullying.

Amber-Lee Friis πέθανε

«Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα αυτά. Η Amber κατάφερε να υψώσει την σημαία της πατρίδας μας στον διαγωνισμό. Πέρασε τόσα πολλά για να φτάσει έως εκεί. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής των καλλιστείων της Νέα Ζηλανδίας.