Ρούλα Σταματοπούλου: Το «αντίο» της makeup artist στην Ελένη Μενεγάκη

Η συγκινητική της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρούλα Σταματοπούλου: Το «αντίο» της makeup artist στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ρούλα Σταματοπούλου, είναι η αγαπημένη makeup artist της Ελένης Μενεγάκη και έτσι, με αφορμή την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την τηλεόραση, θέλησε να της πει ένα ξεχωριστό «αντίο», μέσα από μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Η Ελένη Μενεγάκη την Πέμπτη, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της την απόφασή της, να αφήσει πίσω της την καριέρα της στην τηλεόραση, ανακοινώνοντας πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της.

Η Ρούλα Σταματοπούλου είναι μία από τις συνεργάτιδες της γνωστής παρουσιάστριας που είναι δίπλα της εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και έτσι δε θα μπορούσε να μην την αποχαιρετήσει με το πιο υπέροχο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά την Ελένη Μενεγάκη και την ευχαρίστησε για όλα όσα της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη σχολίασε και η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό ήταν το «αντίο» της Ρούλας Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

«Να σε σκάσω θέλω από τις αγκαλιές και τα φιλιά. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου Λενιώ μου. Πάντα χαμογελαστή λαμπερή και υγιής!!! Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα μου έχεις δώσει και μου έχεις μάθει. Είσαι πάντα δίπλα σε όλους μας!!!! Αυτή την μέρα δεν θα την ξεχάσει κανείς μας στο πλατό! Σ’αγαπώ πολύ!!!!», έγραψε η Ρούλα Σταματοπούλου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ρούλα Σταματοπούλου Ελένη Μενεγάκη

Συγκινημένη με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη ήταν και η Ναταλία Γερμανού

Μπορεί πολλά να ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη και το συμβόλαιο της με το κανάλι, ωστόσο, η ίδια έβαλε τέλος σε όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα και τους έπιασε όλους απροετοίμαστους. Διάλεξε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής για να αποκαλύψει πως σταματάει από την τηλεόραση.

Το γεγονός αυτό δεν γινόταν να μην σχολιάσουν και στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα της Ελένης, η Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο "αντίο" της στον αέρα του ALPHA. Μίλησε για την ίδια με πολύ τρυφερά λόγια, ενώ η συγκίνησης της ήταν εμφανής.

Και η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας μια απίστευτη αποκάλυψη. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει με κάτι καινούριο; Δείτε εδώ το βίντεο.