Η Μαρία του GNTM άφησε τους αγρούς και τα "πέταξε" όλα - Δείτε τη να ποζάρει τόπλες

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Μαρία του GNTM άφησε τους αγρούς και τα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στους αγρούς και τα "πέταξε" όλα στη νέα φωτογραφία που ανέβασε. Μόλις τη δείτε να ποζάρει τόπλες, είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα!

Πρόκειται για μία από τις παίκτριες που τράβηξαν την προσοχή από την πρώτη κιόλας μέρα που εμφανίστηκε στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων και όχι άδικα, αφού με τον χαρακτήρα της και την εμφάνισή της, κατάφερε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Όπως όλα δείχνουν, η Μαρία έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ τους τελευταίους μήνες, και έχει μεταμορφωθεί σε ένα πανέμορφο μοντέλο, με ολόκληρη την καριέρα της να την περιμένει.

Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της έχει κάνει ωστόσο και η Ξανθή Τζερεφού από το GNTM. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία του GNTM

Την είχαμε δει πριν από μερικούς μήνες σε μία topless φωτό που είχε ανεβάσει στο προφίλ της, δείτε τη εδώ, όμως αυτή που ανέβασε πριν από μερικές μέρες, πραγματικά μας τρέλανε. Ναι ήταν και πάλι topless, όμως η φωτογραφία της δεν είχε τίποτα προκλητικό ή πρόστυχο. Εμείς εστιάσαμε μόνο στους απίστευτα γραμμωμένους κοιλιακούς της, γιατί μόλις την είδαμε ξεχάσαμε ότι και αν θέλαμε να πούμε.

Μαρία GNTM γυμνή

Η Μαρία ωστόσο πόζαρε και με τα πρόβατά της

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM και είχε τραβήξει από πολλούς το ενδιαφέρον, όχι μόνο με τις δυνατότητες της, αλλά και με τον χαρακτήρα της αφού ήταν... αντράκι. Μπορεί μερικές από τις παίκτριες στο παιχνίδι να μην πίστευαν πως κάνει για μοντέλο, ωστόσο εκείνη δεν σταμάτησε να αποδεικνύει το αντίθετο. Μάλιστα, μια πρόσφατη απόδειξη είναι η φωτογράφιση, όπου πόζαρε με πρόβατα. Οι εικόνες είναι αδιανόητες και τους έκανε όλους να παραμιλούν.

Η Μαρία ήταν μια από τις κοπέλες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από το GNTM, ενώ έφτασε μέχρι και την τελική τετράδα. Μπορεί να μην πήγε τελικό ωστόσο, μετά το παιχνίδι δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρο της και οι φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram θα σε εντυπωσιάσουν.

Οι πιο πρόσφατες μάλιστα που έχει δημοσιεύσει έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα, αφού τόλμησε να ποζάρει σε ένα μαντρί με πρόβατα, φορώντας μια ένα maxi πουά φόρεμα με απίστευτο σκίσιμο στο πόδι. Δείτε και μόνοι σας... και ετοιμαστείτε να «μείνετε».

Μαρία Μιχαλοπούλου πρόβατα

TAGS