J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άναψε "φωτιές" με το μίνι φόρεμά της

Τρομερή εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άναψε

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ στη σκηνή του J2US, με ένα μίνι φόρεμα, με το οποίο άναψε "φωτιές" και αναστάτωσε όλο το πλατό, ερμηνεύοντας το αγαπημένο κομμάτι, «Βάλε Φαντασία» στο πλευρό του Χρήστου Ζώτου.

Πολύς λόγος έχει γίνει για τις εμφανίσεις της αγαπημένης παρουσιάστριας στο μουσικό show του Open. Κάθε βδομάδα, μπορεί η κριτική να μην είναι η καλύτερη, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φροντίζει να εντυπωσιάζει με το look της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν εμφανίστηκε στο πλατό με ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα. Μαζί με τον παρτενέρ της, ερμήνευσαν ένα πολύ κλασικό τραγούδι και έφεραν το καλοκαίρι στη σκηνή του Open.

Χαμός έγινε και με τις φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με σορτσάκι. Δείτε την εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτό είναι το μίνι φόρεμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που άναψε "φωτιές" στο J2US

Η ίδια, με το χιούμορ της, αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο την κριτική που δέχθηκε, και για ακόμα μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

"Φωτιές" άναψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του J2US επέλεξε να βάλει ένα φόρεμα, το οποίο έκανε τους πάντες στο πλατό να χάσουν τη… μιλιά τους. Σε κοραλί απόχρωση που τόνιζε το μαύρισμά της και με ένα θανατηφόρο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος του φορέματός της κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα πάντα.

Δείτε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που "ζάλισε" τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή μαγειρικής ή ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κάποιο format. Η παρουσιάστρια και συμμετέχουσα του «J2US» ανέφερε:

«Θα 'θελα να κάνω κάτι με μαγειρική. [...] Μου αρέσουν πολύ τα format, μου αρέσει όταν είναι ένα συγκεκριμένο αντικείμενο οπότε θεωρώ ότι θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα αυτόν».