Βίκυ Καγιά: Άνοιξε το δωμάτιο της κόρης της και πάθαμε πλάκα - Είναι όλα ροζ

Η παρουσιάστρια πρέπει να το έχει διακοσμήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Άνοιξε το δωμάτιο της κόρης της και πάθαμε πλάκα - Είναι όλα ροζ

Για πρώτη φορά η Βίκυ Καγιά, μας άνοιξε το δωμάτιο της κόρης της, Μπιάνκα και είδαμε την διακόσμηση του. Στις αποχρώσεις είναι όλο ροζ και πάθαμε πλάκα. Σίγουρα η παρουσιάστρια θα έχει βάλει την δική της προσωπική πινελιά, αφού είναι άκρως εντυπωσιακό και σικάτο.

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα σε καθημερινή βάση, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τα δυο αγγελούδια της, καρπούς του έρωτα της με τον σύζυγο της, Ηλία Κρασσά. Τα παιδιά της είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Πριν από λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά, δημοσίευσε το λογαριασμό της μια φωτογραφία που την είδαμε να ποζάρει μέσα στο υπνοδωμάτιο της μικρής Μπιάνκα, η οποία όπως θα δείτε σε αυτό το βίντεο είναι στο πρόσωπο ολόιδια η μαμά της.

Όσον αφορά το δωμάτιο της μικρής, είναι απίστευτο. Το χρώμα που κυριαρχεί στο χώρο είναι το ροζ, αλλά και το λευκό, ωστόσο υπάρχουν και διάφορες πολύχρωμες πινελιές. Είναι, λιτό, σικάτο και πολύ εντυπωσιακό. Έχει πολλά παιχνίδια, λούτρινα αρκουδάκια, παραμύθια και ότι άλλο αρέσει σε ένα πεντάχρονο κοριτσάκι.

Βίκυ Καγιά κόρη Μπιάνκα σπίτι δωμάτιο

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Βίκυς Καγιά μαζί με την κόρη της Μπιάνκα και το γιο της

Όσο βρισκόταν σε καραντίνα η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από το σπίτι με τα παιδιά της και μας έδειχνε πως περνάνε την ημέρα τους. Οι περισσότεροι από εμάς το είχαμε... ρίξει στα stories και ανεβάζαμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα.

Όλοι ψάχναμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα, ενώ κάναμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Το ίδιο έκανε και η Βίκυ Καγιά που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο να περάσουν την ημέρα τους με χαρά.

Συγκεκριμένα η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα τους εν μέσω εορτών, και να τις μοιραστεί με τους αγαπημένους της θαυμαστές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε πως είχαν ξεκινήσει τις... καλλιτεχνίες.

Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα σπίτι Βίκυ Καγιά ευχές Πάσχα 2020 κόρη