Πρόσωπο "βόμβα" στη θέση της Άσπας Τσίνα στο J2US

Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρόσωπο

Η Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US και είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα πρόσωπο σκέτη "βόμβα" στη θέση της, στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου, ο οποίος έμεινε μόνος του και αναζητεί την νέα του coach που θα τον συνοδεύει στα show.

Μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», έγινε γνωστό το όνομα που ακούγεται περισσότερο για να αντικαταστήσει την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία αποφάσισε να αφήσει το μουσικό show για να προσέξει την υγεία της.

Μάλιστα, η Άσπα Τσίνα μίλησε χθες και στον αέρα της εκπομπής για το πρόβλημα υγείας της. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό είναι το πρόσωπο "βόμβα" που θα πάρει τη θέση της Άσπας Τσίνα στο J2US

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρόσωπο αυτό θα είναι η Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε ακουστεί και στην αρχή για το J2US, και συγκεκριμένα για την κριτική επιτροπή.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου», τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Άσπας Τσίνα μετά την αποχώρησή της από το J2US

«Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη σωματικά, τώρα είμαι πτώμα. Είναι πάρα πολλές οι ώρες και εγώ σωματικά κάποια πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να τα στηρίξω όχι γιατί δεν θέλω, αλλά αδυνατώ», είπε αρχικά.

Και τόνισε: «Κάποια στιγμή τα πράγματα οδηγούνται σε ένα σημείο που δεν υπάρχει λόγος να τα τεντώσουμε κι άλλο. Δεν συζήτησα τίποτα με την παραγωγή ούτε με τους κριτές ούτε τέθηκε και από την πλευρά τους κάποιο θέμα ενώπιον μου τουλάχιστον. Ήταν σαν μια σιωπηρή συμφωνία και από τις δύο πλευρές, έτσι το εισέπραξα εγώ».