J2US: Η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της

Δεν έφευγε από δίπλα της ο Μάριος Πρίαμος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της

Η Άσπα Τσίνα εμφανίστηκε σήμερα για τελευταία φορά στη σκηνή του J2US, και κατά τη διάρκεια της κριτικής, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της, και σε μία επίπτωση που είχε πάνω της, δυσκολεύοντάς την στην ερμηνεία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μαζί με τον παρτενέρ της, Μάριο Πρίαμο, ερμήνευσαν το «Σαράκι» του Γιάννη Πάριου και προκάλεσαν την εντύπωση της κριτικής επιτροπής, μιας και επέλεξαν ένα δύσκολο αλλά την ίδια στιγμή εξαιρετικό κομμάτι.

Η αναφορά της Άσπας Τσίνα στο πρόβλημα υγείας της

Η Άσπα Τσίνα, προσπάθησε να χορέψει λίγο ενώ τραγουδούσε και για το λόγο αυτό, η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε το σχόλιο, πως αυτή η πινελιά της άρεσε πολύ.

Εκείνη τη στιγμή, η Άσπα Τσίνα ξεκαθάρισε πως πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη μιας και τα πόδια της ήταν πρησμένα, όχι εξ΄αιτίας των τακουνιών της, αλλά λόγω του προβλήματος υγείας της. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η ίδια για τον λόγο που αποχωρεί από το J2US.

Μάλιστα, όταν χρειάστηκε να κατευθυνθούν προς το celebrity room, ο Μάριος Πρίαμος έπιασε το χέρι της, και τη βοήθησε να περπατήσει.

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε η Άσπα Τσίνα αναφορικά με το ξέσπασμά της στο J2US

"Είπα ξεκάθαρα στην επιτροπή πως όση ώρα περίμενα, λίγο πριν βγούμε δηλαδή, άκουγα συνομιλίες που γίνονταν μεταξύ των κριτών και σε συνεννόηση με την παραγωγή” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα. “Ε όταν στήνουμε τέτοια προγράμματα, θέλουμε να δημιουργούμε και ίντριγκες και καταστάσεις που λίγο να το τεντώνουμε το πράγμα. Όμως, επειδή εξαντλήθηκε αυτό το θέμα της προηγούμενης εβδομάδας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να επανέλθει. Για αυτό και προειδοποίησα, πριν ξεκινήσει η κριτική επιτροπή, ήξερα δηλαδή εφόσον είχα ακούσει από το ακουστικό, τι θα ειπωθεί” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open.

“Καταλαβαίνω και τη θέση τους, πρέπει και εκείνοι όμως να καταλάβουν και τη δική μου την θέση. Έτσι; Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος της τηλεόρασης. Η ζωή μου δεν εξαρτάται από την τηλεόραση. Στην τηλεόραση, όπως φαίνεται, ο κόσμος αγαπάει τους ειλικρινείς ανθρώπους και αυτό είναι ένα όπλο μου” είπε ακόμα΄.