Άσπα Τσίνα: Τι συμβαίνει με την υγεία της μετά την αποχώρηση της από το J2us;

Ποια θα την αντικαταστήσει στο show;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσπα Τσίνα: Τι συμβαίνει με την υγεία της μετά την αποχώρηση της από το J2us;

Μετά την αποχώρηση της από το Just the 2 of us, η Άσπα Τσίνα αναφέρθηκε στην υγεία της και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αυτός μάλιστα, ήταν και ο λόγος που την έκανε να φύγει από το μουσικό show του Open. Τι συμβαίνει;

Η Άσπα Τσίνα εμφανίστηκε στο τελευταίο γύρισμα εξαντλημένη και ιδιαίτερα καταβεβλημένη, προκειμένου να φέρει εις πέρας τον ρόλο της στο πλευρό του παρτενέρ της, Μάριου Πρίαμου.

Η τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια όπως έχει αποκαλύψει, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της καθώς δίνει "μάχη" με μία σπάνια μορφή καρκίνου. Όπως είπε η ίδια, η γιατρός της τής συνέστησε να ξεκουραστεί για τουλάχιστον έναν μήνα. Πως όμως ανακοίνωσε η Άσπα Τσίνα στον γιο της ότι έχει καρκίνο; Δείτε εδώ τα όσα είχε εξομολογηθεί.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης της Άσπας Τσίνα μετά την αποχώρηση της από το J2us;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» η παραγωγή του Just the 2 of us, ψάχνει να βρει την αντικαταστάτριά της. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά σημαντικά ονόματα από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Τι είχε εξομολογηθεί η Άσπα Τσίνα πριν την συμμετοχή της στο J2us για τον καρκίνο;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» βρέθηκε η Άσπα Τσίνα, η οποία και αποκάλυψε τα πάντα για τη μάχη που δίνει εδώ και περίπου ένα χρόνο με μια σπάνια μορφή του καρκίνου.

«Δεν φοβάμαι. Ο φόβος είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του. Ο φόβος σε κρατάει πίσω. Δεν σε αφήνει να ζήσεις. Επειδή πέρασα πολλά και απέκτησα μια εμπειρία σε αυτά τα 43 χρόνια, ο θεός έχει δώσει στον καθένα μας από τη μέρα της γέννησής του ένα παζλ με 10.000 κομμάτια και έχει δοθεί η εντολή να το φτιάξουμε… Εμείς προσπαθούμε να το φτιάξουμε, κάνουμε λάθη, κυλάει η ζωή…

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι πολύ σημαντικές στη ζωή μας. Εκεί υπάρχουν κλειδάκια… Εμένα στη ζωή μου ο φόβος με συντρόφευε. Για παράδειγμα στο «Fame Story» ή η γέννηση του γιου μου. Εκεί συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για μένα. Άρχισα να κινούμαι με μια κίνηση, με έναν αέρα. Τρίτον, η συνεργασία μου με τον Φοίβο, κάτι που φοβόμουν πάρα πολύ και το είχα απορρίψει… Και ήρθε και κάθισε από επάνω μου σαν στέμμα ο καρκίνος μου… Τι να φοβηθώ εγώ τώρα;», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Άσπα Τσίνα περιπέτεια υγείας καρκίνος

«Τη διάγνωση του καρκίνου την πήρα 29 Μαΐου του 2019. Δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Πάσχω από πολλαπλό μυέλωμα. Ουσιαστικά καταστρέφει τα οστά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα γυρίσει στα Τρίκαλα από την Αθήνα και είχα πάει να παραλάβω τα σκυλιά μου. Σκύβω να το πιάσω και με θυμάμαι να λέω «αχ έσπασε η μέση μου». Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Είχα φριχτούς πόνους.

Δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ευτυχώς μου είπε η μαμά μου να κάνω μια μαγνητική. Ο συγκεκριμένος καρκίνος χτυπάει μεγάλες ηλικίες και συνήθως άντρες. Δεν είναι σύνηθες. Όλο αυτό έγινε πολύ ξαφνικά. Για κάποιο λόγο όμως το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα». Αυτή είναι η ασθένεια που "πολεμάει" η Άσπα Τσίνα! Δείτε αναλυτικά τα συμπτώματα και πως να το αντιμετωπίσετε!