Η ανάρτηση όλο νόημα του Γιώργου Τσαλίκη - «Η Ελένη με στήριξε...»

Γιατί την ευχαρίστησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση όλο νόημα του Γιώργου Τσαλίκη - «Η Ελένη με στήριξε...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να ευχαριστήσει την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν αυτή που τον στήριξε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, κάνοντας μία ανάρτηση, όλο νόημα.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ελληνική τηλεόραση και έτσι ήδη από την Πέμπτη, οι φίλοι και οι συνεργάτες της, της στέλνουν διαρκώς μηνύματα για να την ευχαριστήσουν και να την συγχαρούν, για τη μακροχρόνια πορεία της στον χώρο.

Υπέροχα ήταν και τα λόγια που έγραψε για την Ελένη Μενεγάκη, η makeup artist της, Ρούλα Σταματοπούλου. Δείτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση.

Αυτή είναι η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για την Ελένη Μενεγάκη

Από τη μεριά του, και ο Γιώργος Τσαλίκης, έσπευσε να την ευχαριστήσει, μιας και ήταν το πρόσωπο που του έδωσε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση και να γίνει ευρέως γνωστός στο κοινό.

«Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003!!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη! Η πρώτη μου εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λίτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει, άπειρες εκπομπές, γέλια, απρόοπτα!

Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ. Σαν αδερφό της , σαν δικό της άνθρωπο, σχεδόν σαν κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί, με καλούσε για να γελάσουμε, να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου, για τον αδερφό μου, για τη ζωή μου. Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι.

Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη, είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου. Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας! Γιώργος».

Γιώργος Τσαλίκης ανάρτηση