Αδιανόητη αποκάλυψη για τη Σίσσυ Χρηστίδου - «Στο κινητό μου την έχω γράψει...»

"Μείναμε" μόλις το μάθαμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητη αποκάλυψη για τη Σίσσυ Χρηστίδου - «Στο κινητό μου την έχω γράψει...»

Μία πραγματικά αδιανόητη αποκάλυψη έγινε σήμερα το πρωί στο «Έλα χαμογέλα» για τη Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και έγινε γνωστό πως ένας στενός συνεργάτης της, την έχει γράψει στο κινητό του, με τον πιο παράξενο τρόπο. Μόλις το άκουσαν οι υπόλοιποι στο πλατό, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Αφορμή για την έναρξη της συγκεκριμένης συζήτησης, αποτέλεσε η αποκάλυψη που έκανε χθες στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού, σχετικά με έναν πρώην της που την έχει γράψει στο κινητό του «Γιώργο» καθώς η κοπέλα του ζηλεύει πολύ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της, σχολίασαν το συγκεκριμένο θέμα, και κάποια στιγμή, ο Παύλος Σταματόπουλος απάντησε, πως και ο ίδιος έχει γράψει την παρουσιάστρια με διαφορετικό τρόπο στο κινητό του.

Να πούμε σε αυτό το σημείο, ότι χθες στο ξεκίνημα της εκπομπής, η κάμερα έκανε μακρινό και είδαμε τη σιλουέτα της Σίσσυς Χρηστίδου. Δείτε πόσο έχει αλλάξει και θα "μείνετε"!

Έτσι έχει γράψει στο κινητό του ο Παύλος Σταματόπουλος τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο αγαπημένος της φίλος και κουμπάρος, είπε πως την έχει γραμμένη στο κινητό του με το όνομα «Λυδία», ωστόσο δεν αποκάλυψε τον λόγο.

Όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη.

Σίσσυ Χρηστίδου Παύλος Σταματόπουλος

Έτσι σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

«Ελένη σ΄αγαπώ. Δε μπορώ ρε παιδιά. Τι είδωλο είναι αυτό; Είδωλο. Είναι iconic ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζεται όλο αυτό. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια ανωτερότητα, τέτοια στάση. Εμένα με έχει εντυπωσιάσει. Της βγάζω το καπέλο. Μας άφησε με τη λιγούρα, να λέμε «που πας, δε σε έχουμε χορτάσει».

Όχι να γίνει σιγά σιγά, όχι να κάνει πράγματα που δε θέλει, να αφήνει και το παραθυράκι της ανοιχτό, θα ΄ρθω δε θα ‘ρθω. Και φυσικά να καταφέρει αυτό που είναι το πιο δύσκολο όταν έχεις φτάσει και είσαι το πρώτο όνομα στην ελληνική τηλεόραση, να μη ρίξεις την αξία σου σε όλα. Και στα οικονομικά και το brand να είναι Ελένη Μενεγάκη και όλα. Με αυτή την κίνηση κρατάς της αξία σου σταθερή και τη μετοχή σου εκεί πάνω, και ότι και να γίνει, όπως και να γυρίσεις έρχεσαι με τις ίδιες συνθήκες που έφυγες», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.