Μελίνα Ασλανίδου: Πόζαρε πλάτη στο φακό και το μαύρο της μπικίνι «τρέλανε» - Απίστευτη εικόνα

Θα την ζηλέψετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Πόζαρε πλάτη στο φακό και το μαύρο της μπικίνι «τρέλανε» - Απίστευτη εικόνα

Η Μελίνα Ασλανίδου διατηρεί ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz και δεν έχει σταματήσει να το αποδεικνύει μέσα από τις φωτογραφίες της. Σε μια πρόσφατη εικόνα που δημοσίευσε, «τρέλανε» με την πόζα της πλάτη στο φακό. Φορούσε μαύρο μπικίνι και τα likes "έπεσαν" σαν την βροχή.

Η τραγουδίστρια δεν χρησιμοποιεί ούτε ίχνος ρετούς στο κορμί της, αφού δεν έχει καθόλου κόμπλεξ. Δεν φοβάται το φακό και ποζάρει με μεγάλη αυτοπεποίθηση ακόμη και με το μαγιό της.

Πριν από μερικές ημέρες η Μελίνα Ασλανίδου στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της, σαν αυτή που βγάζουν για τα περιοδικά.

Η τραγουδίστρια πήγε στην παραλία να κάνει τη βουτιά της στη θάλασσα μαζί με μια καλή της φίλη και την τράβηξε σε μια απίθανη στιγμή. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα βιβλίο.

«Στις λέξεις του Χόρχε Μπουκάι άδραξα την μέρα... πολύ καλήμερα μας. Άδραξε την μέρα... Ξυπνά με χαμόγελο, ακόμα μια μέρα σου χαρίζεται», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η Μελίνα Ασλανίδου αγαπάει την γυμναστική, την οποία δεν σταμάτησε ούτε όσο ήταν σε καραντίνα. Μάλιστα, μοιραζόταν πολλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της άσκησης της στη φύση. Η τραγουδίστρια όπως θα δείτε σε αυτή την ανάρτηση, έβαλε τη φόρμα της και τα αθλητικά της και ξεκίνησε.

Μελίνα Ασλανίδου μπικίνι σώμα χωρίς ρετούς

Η Μελίνα Ασλανίδου είχε «τρελάνει» και με το λεοπάρ μπικίνι της

Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία φωτογραφία και "κόλασε" όλους τους ακόλουθούς της με το μαγιό της. Η τραγουδίστρια έχει απίστευτες αναλογίες και η φωτογραφία της το απέδειξε.

Η Μελίνα Ασλανίδου πήγε να κάνει το μπάνιο της στην παραλία και η ανάρτηση που πραγματοποίησε στο λογαριασμό της είναι «φωτιά».

Η τραγουδίστρια πόζαρε με το μαγιό της και μάζεψε πάρα πολλά likes, όπως και σχόλια, για την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Μελίνα Ασλανίδου: «Καλά κρασιά....» Έξαλλη με τις φήμες ότι παντρεύεται!