Κόμπι Μπράιαντ: Το απίστευτο ποσό που θα πάρει η Βανέσα από τις μετοχές του

Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόμπι Μπράιαντ: Το απίστευτο ποσό που θα πάρει η Βανέσα από τις μετοχές του

Λίγο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του αστέρα του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, έγινε γνωστό το απίστευτο ποσό που πρόκειται να πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, από τις μετοχές του σε μία συγκεκριμένη εταιρεία που είχε επενδύσει.

Το Ιανουάριο του 2020, ολόκληρος ο πλανήτης συγκλονίστηκε με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, του Κόμπι Μπράιαντ, ενός παίκτη που είχε γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Δείτε εδώ τι έδειξε.

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει από τις μετοχές του Κόμπι η Βανέσα Μπράιαντ

Το 2013, ο Κόμπι είχε αγοράσει μετοχές στην εταιρεία ενεργειακών ποτών, Body Armor. Ο μπασκετμπολίστας, αποτελούσε τον τέταρτο μεγαλομέτοχο μία εταιρείας, που εξελίχθηκε σε έναν κολοσσό των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, με τα έσοδά της φέτος να φτάνουν το ένα δισεκατομμύριο.

Μετά το θάνατό του, τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τα έσοδά του από τις μετοχές θα πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία θα εισπράξει 200 εκατομμύρια δολάριο, για το 10% που ανήκει στον αδικοχαμένο άντρα της.

Το 2018, η Coca Cola αγόρασε ένα μικρό μερίδιο στην BodyArmor, μια συμφωνία που ανέβασε την αξία της εταιρείας στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια και τις μετοχές του Κόμπι στα 200 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπαρακτικό γράμμα που άφησε ο Κόμπι στη Βανέσα

Η Βανέσα επουλώνει ακόμα τις πληγές της από την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα, ωστόσο η ίδια νιώθει ευγνώμων που ξύπνησε, όπως έγραψε την ημέρα των γενεθλίων της μαζί με τα τρία της κορίτσια. Ακόμα ανέφερε ότι κάθε χρόνο στην ημέρα αυτή ο άντρας της της άφηνε ένα γράμμα. Μόνο που αυτή τη φορά έμελλε να το διαβάσει μόνη της.

«Χθες, βρήκα έναν φάκελο που έγραφε: Στην αγάπη της ζωής μου. Από τον, Πάπι σου. Περίμενα να ανοίξω άλλο ένα γράμμα την ημέρα των γενεθλίων μου. Μου έδωσε κάτι για να κοιτάξω το σήμερα. Η ειρωνεία είναι ότι ο Κόμπι είχε μία φωτογραφία μου, όπου με κρατούσε ένας άγγελος. Μου λείπει η αγάπη της ζωής μου και η γλυκιά μου Μαμασίτα. Είμαι ευγνώμων που ξύπνησα με τα τρία γλυκά μου κορίτσια σήμερα. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί σήμερα», έγραψε.