Μεγάλες αλλαγές για την Kate Middleton

Στο πλευρό της ο William

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλες αλλαγές για την Kate Middleton

Με τον Χάρι και τη Μέγκαν να έχουν αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια, η ζωή της Kate Middleton φαίνεται πως δέχεται μεγάλες αλλαγές. Στο πλευρό της πάντα ωστόσο έχει τον αγαπημένο της σύζυγο, και διάδοχο του θρόνου, William.

Από την πρώτη στιγμή που μετακόμισε στο παλάτι, η Kate Middleton έχει προσαρμόσει τις συνήθειες της, στις απαιτήσεις του πρωτοκόλλου.

Η βασιλική οικογένεια έχει πολύ αυστηρούς κανόνες, τους οποίους κανείς δεν μπορεί να παραβεί και να σπάσει το πρωτόκολλο.

Μιας και είπαμε για την Kate Middleton και τον William, έχετε δει το σπίτι τους; Αν όχι σας το έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα!

Μπορεί μερικοί από αυτούς να φαίνονται πραγματικά παράλογοι, όπως για παράδειγμα το ότι απαγορεύεται να παίξουν Monopoly, ωστόσο πρόκειται για παράδοση του παλατιού και δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα.

Ένας από τους κανόνες αυτούς έχει να κάνει και με το γεγονός πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούν να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Για το λόγο αυτό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, έχουν προσλάβει έναν υπεύθυνο, που διαχειρίζεται τους λογαριασμούς τους στα social media και ενημερώνει τους φανς τους για όλες τις δραστηριότητές τους.

Αυτή είναι η αλλαγή που συνέβη στη ζωή της Kate Middleton

Μέχρι τώρα, ο λογαριασμός που είχαν στο Instagram η Kate και ο William δεν έλεγε και πολλά και για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να αλλάξουν τον υπεύθυνό τους.

Επιστράτευσαν λοιπόν, τον άνθρωπο που μέχρι τώρα διαχειριζόταν τον επίσημο λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram και έχουμε δει ήδη πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, μία από τις σημαντικότερες, είναι ότι από εκεί για φωτογραφία προφίλ είχαν το σήμα του οίκου τους, πλέον έχουν μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Kate Middleton με τον William και τα τρία παιδιά τους.

Πέρα από αυτό ωστόσο, άλλαξε και το όνομα που έχουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε Instagram και Twitter.

Έτσι, από Kesington Royal, πλέον ονομάζονται «The Duke and Dutchess of Cambridge».

Kate Middleton William