Kate Middleton - William: Μείναμε με το σπίτι τους - Φωτογραφίες από μέσα

Μας έπεσε το σαγόνι!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Kate Middleton - William: Μείναμε με το σπίτι τους - Φωτογραφίες από μέσα

Στο παλάτι του Kensigton μένουν η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και στην σελίδα τους στο Instagram έχουν ανέβει κατά καιρούς διάφορες φωτογραφίες, μέσα από τις οποίες μπορούμε να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στον χώρο που αποκαλούν σπίτι τους.

Πώς είναι λοιπόν ο προσωπικός τους χώρος, όπου και περνούν τον χρόνο τους με τα τρία τους παιδιά; Μα φυσικά βασιλικός. Ας μην γελιόμαστε. Οι δυο τους έχουν φυσικά ξεχωριστά γραφεία μέσα στο παλάτι ενώ η διακόσμηση αρμόζει σε μια βασιλική οικογένεια με το χρυσό να κυριαρχεί σε ορισμένους χώρους. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η βασιλική οικογένεια προσέχει ιδιαίτερα και δεν σπαταλά ασύστολα, εν.ω συχνά τους βλέπουμε να φορούν και τα ίδια ρούχα.

Ωστόσο μιλάμε για ένα παλάτι το οποίο υπάρχει και αρκετά χρόνια. Πάντως ο χώρος τους μας εντυπωσίασε πολύ, ενώ παρατηρήσαμε και πόσα πολλά βιβλία έχουν. Πάντως η Kate έχει ένα νέο μπελά στο κεφάλι της. Δείτε εδώ τι της ζητούν να κάνει. Αλλάζουν όλα!

Kate Middleton στο γραφείο της
Kate Middlen με Wiliam και Michele με Barack Obama

Ξέρετε όμως τι έχει σπουδάσει η Kate Middleton που είδαμε τώρα τις φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της με τον William;

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως η Kate Middleton θα γίνει η γυναίκα του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την συγκρίνουν, με την προηγούμενη νύφη που είχε μπει στη βασιλική οικογένεια, η οποία δεν είναι άλλη από την Diana.

Κάτι ωστόσο που γνωρίζουν μόνο λίγοι για εκείνοι είναι ότι η Kate Middleton, γνώρισε τον αγαπημένο της σύζυγο William, όταν ακόμα εκείνος ήταν στο πανεπιστήμιο μαζί της. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σπούδασε ιστορία της τέχνης, δεν κατέληξε ωστόσο ποτέ να ασκεί το επάγγελμά της μιας και παντρεύτηκε μετά από λίγα χρόνια τον William και αφιερώθηκε στη ζωή της στην βασιλική οικογένεια.