Τα πάνω κάτω στο Buckingham - Τι αλλάζει στη ζωή της Kate Middleton

Δεν πάει ο νους σας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στο Buckingham - Τι αλλάζει στη ζωή της Kate Middleton

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει στο Buckingham μιας και τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστή μία μεγάλη αλλαγή που πρόκειται να κάνει στη ζωή της η Kate Middleton, σε συνεννόηση φυσικά με τον αγαπημένο της σύζυγο, William.

Η βασιλική οικογένεια έχει πολύ αυστηρούς κανόνες, τους οποίους κανείς δεν μπορεί να παραβεί και να σπάσει το πρωτόκολλο.

Μπορεί μερικοί από αυτούς να φαίνονται πραγματικά παράλογοι, όπως για παράδειγμα το ότι απαγορεύεται να παίξουν Monopoly, ωστόσο πρόκειται για παράδοση του παλατιού και δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα.

Ένας από τους κανόνες αυτούς έχει να κάνει και με το γεγονός πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν μπορούν να έχουν τους δικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξετε μια ματιά και στον αδερφό της Kate Middleton, ο οποίος είναι πραγματικά ένας κούκλος. Δείτε τον εδώ και θα πάθετε σοκ!

Για το λόγο αυτό, όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έχουν ανάλογα με τον οίκο στον οποίο ανήκουν, το επίσημο instagram account τους.

H Kate Middleton και ο William, ανήκουν στο Kesington Palace και για το λόγο αυτό, έχουν το επίσημο λογαριασμό Kesington Royal.

Αυτή είναι η αλλαγή που συνέβη στη ζωή της Kate Middleton

Μέχρι τώρα, ο λογαριασμός που είχαν στο Instagram η Kate και ο William δεν έλεγε και πολλά και για το λόγο αυτό, αποφάσισαν να αλλάξουν τον υπεύθυνό τους.

Επιστράτευσαν λοιπόν, τον άνθρωπο που μέχρι τώρα διαχειριζόταν τον επίσημο λογαριασμό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Instagram και έχουμε δει ήδη πολλές και μεγάλες αλλαγές.

Συγκεκριμένα, μία από τις σημαντικότερες, είναι ότι από εκεί για φωτογραφία προφίλ είχαν το σήμα του οίκου τους, πλέον έχουν μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Kate Middleton με τον William και τα τρία παιδιά τους.