Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τον αδερφό της Kate Middleton

Είναι κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τον αδερφό της Kate Middleton

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε κι εσείς τον αδερφό της Kate Middleton, θα πάθετε κανονικό σοκ, μιας και όπως και η αδερφή του, έτσι κι αυτός, είναι ένας πραγματικός κούκλος ο οποίος μάλιστα έκανε και μία πολύ μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι ένα από τα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας που έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στην ζωή του διαδόχου του βασιλικού θρόνου, William.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Kate Middleton, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το μυστικό της που ανακαλύψαμε! Όλο το Buckingham το συζητάει και δεν γίνεται να μην το μάθεις κι εσύ! Στο έχουμε εδώ!

Αυτός είναι ο αδερφός της Kate Middleton που θα σας κάνει να πάθετε σοκ

O James Middleton, αδερφός της Kate, εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούσε έναν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στην καλή κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας, με τις κυρίες της showbiz να προσπαθούν απεγνωσμένα να αποσπάσουν έστω και λίγο από το χρόνο του.

Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως τελικά βρήκε την εκλεκτή της καρδιάς του και έτσι αρραβωνιάστηκε με την Γαλλίδα, Alizee Thevenet.

Από εκεί που ο James Middleton έμοιαζε με τον αγαπημένο ηθοποιό, Τζουντ Λο, ξυρίστηκε και έτσι η εικόνα του άλλαξε δραματικά, αλλά δυστυχώς όχι προς το καλύτερο.

Χωρίς τα μούσια, ο αδερφός της Kate Middleton, δείχνει πολύ μεγαλύτερος από ότι πραγματικά είναι, μιας και είναι μόλις 35 ετών.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να ξυρίζεται για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια.

Δείτε και μερικές εικόνες από το προφίλ του:

Όπως θα παρατηρήσετε, έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα, ενώ στο πρόσωπο μοιάζει πολύ με την αδερφή του, και μέλλουσα βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Kate Middleton.

Να και η αγαπημένη του σύντροφος!