Το μυστικό της Kate Middleton αποκαλύφθηκε - Τη συζητάει όλο το Buckingham

Χαμός στο παλάτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μυστικό της Kate Middleton αποκαλύφθηκε - Τη συζητάει όλο το Buckingham

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Kate Middleton προσπάθησε να κρατήσει μυστικό το νέο της αγαπημένο χόμπι ωστόσο πολύ γρήγορα αυτό αποκαλύφθηκε, με αποτέλεσμα ολόκληρο το Buckingham να έχει μπει στη διαδικασία να συζητάει τη νέα της πρωτοποριακή κίνηση.

H Kate Middleton καθώς και ο σύζυγός της, William, είναι πολύ αφοσιωμένοι στο ρόλο που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάτι που έχουν δείξει ιδιαίτερα κατά αυτή την κρίση του κορωνοϊού που βιώνουμε. Ο William, είναι δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποτελέσει τον επόμενο βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου, μιας και πατέρας του, Κάρολος είναι 72 ετών.

Για το λόγο αυτό, το πρωτόκολλο απαιτεί από τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ να ακολουθεί ορισμένου κανόνες, οι οποίοι ωστόσο μερικές φορές της φαίνονται παράλογοι και αυστηροί, κάτι που συνέβαινε και με την Diana, δείτε εδώ τον κανόνα που έσπασε και εξόργισε την Ελισάβετ.

Αυτό είναι το μυστικό της Kate Middleton που αποκαλύφθηκε στο Buckingham

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, η Kate Middleton προσπάθησε να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα τον ελέυθερο χρόνο της, περνώντας ώρες με τα παιδιά της και με τον άντρα της και κάνοντας παράλληλα skype calls, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά της ως Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ωστόσο και πάλι η ώρα της δεν περνούσε πολύ εύκολα και έτσι αποφάσισε να καταπιαστεί με ένα νέο χόμπι, το οποίο όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα, αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε ολόκληρο το Buckingham.

Συγκεκριμένα, η Kate Middleton, ξεκίνησε να φωτογραφίζει τοπία και τα παιδιά της, με τις φωτογραφίες της να δημοσιεύονται μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειάς της στο Instagram.

Η ίδια πρόσφατα δημιούργησε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη και είπε στους οικοδεσπότες: “Λοιπόν, είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος. Έχω να μάθω πολλά ακόμα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέρασα πολύ χρόνο παρέα με τη φωτογραφική μου μηχανή, προσπαθώντας να τραβήξω φωτογραφίες των παιδιών μου. Εκείνα βρίσκονται πάντα δίπλα μου, οπότε γιατί να μην περάσουμε λίγο χρόνο μαζί;”