Έμεινε "κάγκελο" ο Κωνσταντίνος Αργυρός με το πάρτι έκπληξη - Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του

Πόσο χρονών έγινε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έμεινε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι φίλοι του τον σκέφτηκαν και του έκαναν το πιο υπέροχο πάρτι έκπληξη. Μόλις είδε ο τραγουδιστής, την τούρτα που του έφεραν, έμεινε "κάγκελο"!

Τα 34 έκλεισε πριν από μερικές μέρες ο γοητευτικός τραγουδιστής, και μιας και τα μαγαζιά εστίασης είναι ακόμα κλειστά, τα γιόρτασε στο σπίτι του με λίγους και καλούς φίλους, που φρόντισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη μέρα, πολύ ξεχωριστή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ ερωτευμένος με την αγαπημένη του. Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες της με "καυτά" μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

Αυτό ήταν το πάρτι έκπληξη που έκαναν για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σε μία τούρτα σε σχήμα pop corn, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έσβησε τα κεράκια και πέρασε μοναδικές στιγμές με αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, είναι γεννημένος στις 21 Μαΐου του 1986, μέρα που έχει καταγραφεί και στα... ελληνικά ιατρικά χρονικά αφού ο Κωνσταντίνος μαζί με τα αδέλφια του Κατερίνα και Παύλο, ήταν τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν με εξωσωματική στην Ελλάδα.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν περίμενε καθόλου πως οι φίλοι του θα του κάνουν έκπληξη και έτσι όταν είδε την τούρτα, σάστισε.

Κωνσταντίνος Αργυρός γενέθλια

Πριν τα γενέθλιά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως κάτι ετοιμάζει

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως σε λίγες ημέρες πρόκειται να δημοσιευθεί το καινούριο του τραγούδι που θα έχει τον τίτλο «ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ».

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ύστερα από σχεδόν 2 μήνες εσωτερικών σκέψεων και αναζητήσεων , αναδρομές σε δημιουργούς που “έχτισαν” την Ελληνική Μουσική και εμείς οι νέοι καλλιτέχνες “βαδίζουμε” και εμπνεόμαστε με δικά μας οράματα , ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσω ένα νέο τραγούδι!

H “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ” γράφτηκε την περίεργη αυτή περίοδο που διανύουμε , καθώς ο φίλος μου Λευτέρης Κιντάτος και εγώ , είχαμε ο καθένας μια δική του ιστορία και μια δυνατή εμπειρία στην πόλη μας.

Έτσι λοιπόν ο Λευτέρης τα αποτύπωσε με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο , μέσα από νότες & λέξεις, πάντα με σεβασμό στην ιστορία της μουσικής και υπερηφάνεια για την πόλη που ζούμε ... την “ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ”
Την Παρασκευή 29 Μαίου στις 23:00 στο MEGA θα ακούσετε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι σε μια πολύ ξεχωριστή εκπομπή που ετοιμάζουμε για εσάς!

Εύχομαι να σας αρέσει και για ακόμη μια φορά να το αγαπήσετε και να το κάνετε δικό σας , άλλωστε στο ταξίδι αυτό εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε παρέα , μια στάση λοιπόν στην Αθήνα μας ... & έχει ο Θεός.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές σας για την γιορτή & τα γενέθλια μου.
Με όλη μου την αγάπη και τον σεβασμό μου σε όλους εσάς που με στηρίζετε».