Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου στον κήπο τους

Του χάρισε το πιο πλατύ χαμόγελο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Πόζαρε στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου  στον κήπο τους

Η Βάσω Λασκαράκη πέρασε την Κυριακή της με τον πιο ιδανικό τρόπο, αφού δέχθηκε επίσκεψη από την κολλητή της, και πόζαρε μαζί της στον υπέροχο κήπο της, στον φακό του Λευτέρη Σουλτάτου, χαρίζοντάς του ένα πανέμορφο χαμόγελο.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τη σημερινή ηλιόλουστη μέρα, και έτσι κάλεσε στο σπίτι της, την Νικόλ Παναγιώτου, που είναι μία από τις καλύτερες φίλες της.

Οι δύο κυρίες απόλαυσαν τον εξαιρετικό καιρό και μάλιστα θέλησαν να φωτογραφηθούν, στον υπέροχο κήπο που έχει στο σπίτι της η Βάσω Λασκαράκη. Ο Λευτέρης Σουλτάτος δέχθηκε να γίνει ο φωτογράφος τους και απαθανάτισε μερικά μοναδικά στιγμιότυπα.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τη Βάσω Λασκαράκη, ρίξτε μια ματιά και στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το ρόλο που θα έχει στον ALPHA. Εδώ σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Έτσι πόζαρε στο φακό του Λευτέρη Σουλτάτου η Βάσω Λασκαράκη

Η Νικόλ Παναγιώτου μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους, έπεσαν "βροχή". Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία και με μία εξαιρετική λεζάντα.

«[κυριακάδα] *η συνταγή που μου έλειψε περισσότερο στις μέρες της καραντίνας:

Βάζουμε στο μπλέντερ φίλους που σημαίνουν οικογένεια, γέλια από μεγάλη χαρά και όλα τα «μου έλειψες» που είπαμε όσο δεν μπορούσαμε να βρεθούμε.

Τα χτυπάμε καλά μέχρι να λιώσουν ομοιόμορφα.

Στο τέλος προσθέτουμε ένα κλικ για να θυμόμαστε τη στιγμή και σερβίρουμε σε κήπο ολάνθιστο, γαρνίροντας με την υπομονή & την αγάπη του φωτογράφου μας @lefteris.soultatos (που παλεύει να μας πετύχει για ένα δευτερόλεπτο ακίνητες). •ΥΓ συνοδεύεται προαιρετικά με φιλιά και αγκαλιές», έγραψε η κολλητή της Βάσως Λασκαράκη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Βάσω Λασκαράκη Νικόλ Παναγιώτου

Ο Λευτέρης Σουλτάτος φωτογράφησε τη Βάσω Λασκαράκη και πριν από μερικές μέρες

Ο Λευτέρης Σουλτάτος αν και σεφ, φαίνεται πως έχει και ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην φωτογραφία, καθώς το πορτρέτο που έβγαλε την σύζυγο του είναι πραγματικά υπέροχο και δεν διαφέρει σε τίποτα, από αυτά που βγάζουν οι επαγγελματίες.

Η ηθοποιός ποζάρει στην κάμερα του Λευτέρη Σουλτάτου και έβγαλαν ένα όμορφο πορτρέτο. Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, που εκείνη κοιτάει αυθόρμητα αλλού, ενώ προσπαθεί να βάλει κάποιο σκουλαρίκι στο αυτί της.

Η φωτογραφία της άρεσε τόσο πολύ που δεν έχασ ευκαιρία να την βάλει στον προσωπικό της λογιαριασμό στο Instagram. Μάλιστα τα σχόλια και τα likes, έπεσαν «βροχή» με πολλούς να αναφέρονται και στο κρυφό αυτό ταλέντο του Λευτέρη Σουλτάτου.

Βάσω Λασκαράκη φωτογράφιση