"Αναστάτωσε" το Instagram η Ειρήνη Καζαριάν του GNTM με το "καυτό" μαγιό της

Έχει κορμάρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Η Ειρήνη Καζαριάν αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι πήγε στην παραλία, φορώντας το πιο "καυτό" μαγιό. Με τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατάφερε για ακόμα μία φορά να "αναστατώσει" το Instagram.

Με τη θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η Ειρήνη Καζαριάν, δε θα μπορούσε να μη ρίξει μια βουτιά στη θάλασσα προκειμένου να δροσιστεί και να περάσει την Κυριακή της με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει πάντα τον τρόπο να προκαλεί πανικό με την εμφάνισή της και όχι άδικα, αφού τόσο το πρόσωπό της όσο και το σώμα της, είναι πραγματικά αξιοζήλευτα.

Αυτό είναι το "καυτό" μαγιό με το οποίο "αναστάτωσε" το Instagram η Ειρήνη Καζαριάν

Φορώντας ένα λεοπάρ μαγιό, η Ειρήνη Καζαριάν πόζαρε στον φακό και μοιράστηκε την πιο υπέροχη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χαμός έγινε και με την τόπλες φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM. Δείτε την εδώ και δε θα την αναγνωρίζετε!

Ειρήνη Καζαριάν σώμα

Σοκ πάθαμε και με το σώμα της Ξανθής Τζερεφού από το GNTM

Η Ξανθή Τζερεφού ήταν μια από τις παίκτριες μέσα στο σπίτι του GNTM που έκανε τη διαφορά. Τόσο με το χαρακτήρα της, όσο και με τις φωτογραφίες της στις δοκιμασίες που πραγματοποιούσαν. Μπορεί να ήταν plus size μοντέλο, ωστόσο όπως φαίνεται, πλέον... δεν είναι. Ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της, έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και η αλλαγή στο σώμα της είναι απίστευτη.

Η Ξανθή Τζερεφού είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, αλλά και από φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί.

Έτσι λοιπόν, πριν από λίγες η Ξανθούλα, όπως την φώναζαν μέσα στο παιχνίδι του GNTM, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μερικές φωτογραφίες από τη θάλασσα, όπου είχε πάει να απολαύσει το μπάνιο της.

Το μοντέλο πόζαρε φανερά αδυνατισμένο με το μαγιό του στο φακό και πάθαμε πλάκα. Η Ξανθή Τζερεφού σε κάθε ανάρτηση που πραγματοποιεί «τρελαίνει». Όπως όταν δημοσίευσε αυτή την topless φωτογραφία της.

Ξανθή Τζερεφού GNTM

Ξανθούλα GNTM κιλά