Ερωτευμένη ξανά η Κλέλια Ρένεση μετά το χωρισμό από τον Μάνου Τσάο;

Φωτογραφίες ντοκουμέντα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένη ξανά η Κλέλια Ρένεση μετά το χωρισμό από τον Μάνου Τσάο;

Είναι ερωτευμένη ξανά η Κλέλια Ρένεση μετά το χωρισμό της από τον Μάνου Τσάο; Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από βόλτα της και γέμισαν με ερωτηματικά. Τις πρόβαλλαν στον αέρα του Happy Day.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός γνωστού περιοδικού, απαθανάτισε την αγαπημένη ηθοποιό να βγαίνει από διαμέρισμα, μαζί με την κορούλα της και καλό της φίλο. Οι τρεις τους κατευθύνθηκαν προς το πάρκο, όπου έκατσαν και έπαιξαν με την μικρή.

Ο φίλος της μάλιστα, φαίνεται πως έχει αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με την ηθοποιό, η οποία τον άφησε για λίγα λεπτά με την μικρή Κοραλία, προκειμένου να πάει σε κοντινό κατάστημα.

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που βλέπουμε με την Κλέλια Ρένεση με άνδρα στο πλευρό της μετά το χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, Μάνου Τσάο και για αυτό το λόγο γεννήθηκαν ερωτήματα.

"Πατουσοκατάσταση" είχε γράψει ωστόσο, στο Instagram η Κλέλια Ρένεση που φαίνεται ότι έχει την καλύτερη παρέα στο σπίτι της. Η ηθοποιός ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια γλυκιά φωτογραφία με την κορούλα της και εμείς λιώσαμε. Δείτε την εδώ.

Μπορεί η Κλέλια Ρένεση να έχει χωρίσει με τον Μάνου Τσάο, ωστόσο έχει ανεβάσει φωτογραφία του

Κι όμως το έκανε η Κλέλια Ρένεση και μετά τον «θόρυβο» για το παιδί και το χωρισμό τους, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε ότι ο Μάνου Τσάο δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της, ούτε συμβίος της, αλλά ότι οι δυο τους είναι πνευματικοί συνοδοιπόροι.

Η γνωστή ηθοποιός, που και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα», αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Μάνου Τσάο και είναι αυτή...

Κλέλια Ρένεση: Μετά τον «θόρυβο» για το παιδί, δημοσίευσε φωτογραφία του Μάνου Τσάο!