Survivor All Star: Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας αστυνομικός που κέρδισε σχεδόν 2.000.000 στο ριάλιτι των ΗΠΑ

Τους "έσκισε"!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Survivor All Star: Αυτός είναι ο κούκλος Έλληνας αστυνομικός που κέρδισε σχεδόν 2.000.000 στο ριάλιτι των ΗΠΑ

Σχεδόν 2.000.000 ήταν το έπαθλο που κατάφερε να κερδίσει ο κούκλος Έλληνας που πήρε μέρος στο Survivor All Star. Ο αστυνομικός έπαιξε στο ριάλιτι των ΗΠΑ και "έσκισε"!

Ο λόγος για τον Τόνι Βλάχο που βγήκε νικητής στο "Survivor: Winners War". Μάλιστα ο ίδιος έγινε μόλις ο δεύτερος παίχτης στα χρονικά που κατάφερε να βγει δύο φορές νικητής, αφού είχε επικρατήσει και στην 40η σεζόν του αμερικανικού ριάλιτι επιβίωσης.

Τώρα λοιπόν επέστρεψε και "πάλεψε" με τους νικητές των άλλων σεζόν με τον ίδιο να κερδίζει 1.850.000 ευρώ. Μάλιστα πήρε περισσότερα χρήματα από όσα συνηθιζόταν αφού συμπληρώθηκαν 40 σεζόν από την προβολή του show.

Ο Ελληνοαμερικανός Τάνι Βλάχος λοιπόν κατάφερε να επικρατήσει, ενώ να σας πούμε ότι ο ίδιος είναι παντρεμένος στις ΗΠΑ, όπου και μένει και έχει δύο παιδιά. Είχαμε όμως και μια εξέλιξη αναφορικά με το ελληνικό survivor. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με το ΣΚΑΪ και με τον Ατζούν.

Τόνι Βλάχος νικητής στο Survivor All Star

Μετά τον κούκλο Έλληνα αστυνομικό που κέρδισε σχεδόν 2.000.000 στο Survivor All Star ας δούμε και τα όσα αποκάλυψε πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης

Ένας πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και δε δίστασε να εξομολογηθεί, πως η περίοδος μετά τον χωρισμό του με την πρώτη του γυναίκα, ήταν πολύ δύσκολη, ωστόσο κατάφερε να τα βγάλει πέρα και να βγει δυνατός.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό, ο οποίος ήταν καλεσμένος της Τατιάνας Στεφανίδου και θέλησε να αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τη ζωή του, που μόνο λίγοι γνώριζαν.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών του, αλλά και στον χωρισμό του, ο οποίος συνέβη πριν από περίπου 8 χρόνια. Ο ίδιος φαίνεται να δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους γιους του και την κόρη του και θέλει να είναι ένας άριστος μπαμπάς.

«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας.

Στέλιος Κρητικός Survivor

Είναι δύσκολο, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά.

Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

TAGS