Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Απίστευτη ένταση στο πλατό - Γιατί διαφωνούσαν;

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Απίστευτη ένταση στο πλατό - Γιατί διαφωνούσαν;

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σχολίασαν ένα γεγονός που είναι θέμα συζητήσεων στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο δεν είχαν όλοι τις ίδιες απόψεις με αποτέλεσμα να διαφωνήσουν.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες πολλά είναι τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις για την σχέση ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Έλενα Χριστοπούλου και την Βίκυ Καγιά, μετά την αποχώρηση τους από το GNTM και το κανάλι του STAR.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες ημέρες μίλησε πρώτη φορά για τα προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση της με την Βίκυ Καγιά (Δείτε εδώ την δήλωση της), λέγοντας μεταξύ άλλων πως ήταν πολλά.

Μετά λοιπόν την συνέντευξη της, πήρε σειρά η Έλενα Χριστοπούλου να μιλήσει για τις σχέσεις τους. Βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και απάντησε για πρώτη φορά δημόσια για την αποχώρηση της από το ριάλιτι μοντέλων και την μεταγραφή της στο ΣΚΑΙ. (Δείτε εδώ τα όσα είπε).

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα ένταση για Καγιά Παπαγεωργίου Χριστοπούλου

Τις δηλώσεις αυτές λοιπόν, των γυναικών πρόβαλλαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ενώ ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης έκανε και μια αποκάλυψη:

«Έχω επικοινωνήσει με το περιβάλλον της Βίκυς Καγιά, η οποία πραγματικά δηλώνει έκπληκτη με όλο αυτό που συμβαίνει. “Εγώ δεν έχω τσακωθεί με κανέναν ποτέ και ξαφνικά μετά από τόσο καιρό μου κάνει εντύπωση γιατί αυτό γίνεται τώρα πρώτη είδηση”. Έτσι λέει η Βίκυ Καγιά στο στενό της περιβάλλον».

Η ένταση στο πλατό της εκπομπής Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής υπήρξε μια απίστευτη ένταση. Καθώς ο κάθε ένας είχε διαφορετική άποψη για το θέμα. Περισσότερο "εκνευρισμένη" φαινόταν η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία κιόλας σήκωσε και τον τόνο της φωνής της.