Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά!" - Ο λόγος που έφυγε από το STAR

Αποκάλυψε επίσημα με ποιο κανάλι έδωσε τα χέρια!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την Βίκυ Καγιά κατά την συνεργασία τους στο STAR αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με το κανάλι.

Στην κάμερα του Πρωινού το μοντέλο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το GNTM μίλησε αληθινά με τρυφερά λόγια τόσο για τον σύντροφό της Snik όσο και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει στο μέλλον με το κανάλι του ALPHA.

"Είμαι πολύ καλά. Πέρασα την καραντίνα ήρεμα με το αγόρι μου στο σπίτι μας. Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν αναγκαίο να ήμασταν μαζί κάτω από το ίδιο σπίτι - δείτε λεπτομέρειες για το σπίτι τους, έχουν μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου - για να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά. Έχουμε την ζωή μας, περνάμε καλά, έχουμε πολύ αγάπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τουλάχιστον έχω το σπίτι μου, την υγεία μου. Για τον ALPHA θα περιμένουμε λίγο ακόμα την επίσημη ανακοίνωση. Κάναμε πολλά ραντεβού. Δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Πρώτα θα κάνει το κανάλι την δήλωσή του και μετά θα πράξω κι εγώ. Ας περιμένουμε, ας κάνουμε λίγο υπομονή.

To GNTM το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά λόγια να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Σε μια δουλειά ποιος δεν έχει προβλήματα; Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά."

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά και το STAR