«Παλάτι» το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Έχει μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου

Θα «μείνετε» κάγκαλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Παλάτι» το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik - Έχει μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου

Το καινούριο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik είναι σαν «παλάτι». Όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού, μέσα έχουν μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου, εκτός της πισίνας τους, ενώ έχει και γενικά όλα τα κομφόρ.

Το ζευγάρι που ζει έναν όμορφο έρωτα εδώ και αρκετούς μήνες, μπορεί από τον πρώτο καιρό της σχέσης του να πήρε την απόφαση να συγκατοικήσει, ωστόσο εν μέσω καραντίνας πήρε την απόφαση να πάρουν το δικό τους σπίτι και να το έχουν από κοινού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik λοιπόν πριν από λίγες εβδομάδες λοιπόν μετακόμισε στο νέο του σπίτι, το οποίο όπως λέγεται είναι άκρως εντυπωσιακό και σαν «παλάτι», αφού μέσα έχει τα πάντα τα οποία και θα... ζηλέψετε.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό μέσα από το Πρωινό η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού, το σπίτι τους έχει από όλα τα κομφόρ. Κάποια από αυτά είναι ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, κήπο τεράστιο με γκαζόν, αλλά και πισίνα. Ωστόσο, να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες έκαναν μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση με μια φωτογραφία και λιώσαμε. Δείτε την εδώ και θα πάθετε πλάκα.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε φωτογραφία μάλιστα από τον κήπο της του σπιτιού - «παλατιού» της με τον Snik

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η είδηση της σχέσης τους, μπορεί να προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν την έκρυψαν λεπτό.

Οι δυο τους πλέον μένουν και μαζί και δεν μπορούν να κρύψουν ούτε λεπτό τον έρωτα τους, που όπως φαίνεται είναι πολύ δυνατός.

Όλο αυτό το διάστημα ο ένας έμενε στο σπίτι του άλλου, αλλά αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, στην Πεντέλη. Και όπως λένε οι πληροφορίες είναι ένα σπίτι με κήπο και πισίνα.

Το μοντέλο σήμερα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από αυτόν και πάθαμε πλάκα με το πόσο πράσινος και όμορφος είναι. Πρέπει να δείτε ωστόσο και την απίστευτη κουζίνα τους. Θα πάθετε πλάκα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik σπίτι