Αδιανόητο "καρφί" για την Πάολα - «Δε θα της έδινα ούτε ένα...»

Απίστευτες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ακούστηκε ένα πραγματικά αδιανόητο "καρφί" για την Πάολα και για το ρεπερτόριο που εκείνη ερμηνεύει, με έναν πολύ γνωστό συνθέτη να ξεκαθαρίζει, πως δε θα της έδινε σε καμία περίπτωση κάποιο τραγούδι του.

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δε δίστασε να τα αποκαλύψει όλα, για τη σχέση που του χρέωναν με την Ελεονώρα Ζουγενέλη, καθώς και με το ενδεχόμενο να στείλει κάποιο τραγούδι του στην Eurovision.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην Πάολα και σχολίασε, πως τα ρεπερτόριά τους δεν ταιριάζουν, και γι' αυτό το λόγο δε θα μπορούσε να συνεργαστεί σε καμία περίπτωση μαζί της. Σημείωσε ωστόσο πως την εκτιμά ιδιαιτέρως σαν τραγουδίστρια.

Μιας και λέμε ωστόσο για την Πάολα, πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείτε, μία φωτογραφία που "ξέθαψε" από το παρελθόν της και είναι αγνώριστη. Ρίξτε μια ματιά και είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Γιάννης Χριστοδούλου 'καρφί' για Πάολα

Αυτό ήταν το "καρφί" που ακούστηκε για την Πάολα

«Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είναι πια ξεπερασμένος, εντελώς! Το έκανα το 2011 και τους είχα πει ότι αν θέλουν να κάνουμε κάτι θα είναι ζεϊμπέκικο και μου είπαν κάνε ό,τι θέλεις. Έτσι με υποχρέωσαν και μπήκα σε αυτή τη διαδικασία γιατί είχα πει αυτό και μετά δεν μπορούσα να πω όχι. Το κομμάτι είχε πάει εξαιρετικά.

Έχω γράψει πολλά λαϊκά τραγούδια. Στην Πάολα δεν νομίζω να έδινα αυτή τη στιγμή, διότι αυτό ακριβώς που κάνει δεν νομίζω ότι είναι στην ίδια κλίμακα με αυτό που κάνω εγώ. Την εκτιμώ σαν τραγουδίστρια, σαν φωνή, σαν εργαλείο, αλλά ρεπερτοριακά δεν θα μπορούσαμε να συναντηθούμε.

Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη ίσχυαν στο παρελθόν, τώρα όχι».