Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε το πιο απίστευτο στιγμιότυπο με την κόρη της

«Λιώσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε το πιο απίστευτο στιγμιότυπο με την κόρη της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να δημοσιεύσει το πιο απίστευτο στιγμιότυπο με την κόρη της, Αναστασία, με τους διαδικτυακούς της φίλους, να "λιώνουν" με την μικρή.

H θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και για το λόγο αυτό, η πανέμορφη παρουσιάστρια προσπάθησε να δροσίσει έστω και λίγο την αγαπημένη της κόρη.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία πολύ στοργική μανούλα, και αυτό φαίνεται καθημερινά, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει για τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία, με τα οποία περνάει το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας της.

Υπέροχη ήταν και η ανάρτηση που έκανε η Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της. Δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα και θα μείνετε!

Καθημερινά, η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί να προσφέρει στο γιο της και την κόρη της τα καλύτερα, και όλη η οικογένειά της, δείχνει να περνάει υπέροχα στο σπίτι. Ειδικά τις ημέρες της καραντίνας, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μπόλικο υλικό από τις δραστηριότητες που επέλεγε να κάνει μαζί με τα παιδιά της.

Εντύπωση είχε προκαλέσει και το ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων που είχε οργανώσει για τον μικρό της Σάββα εν μέσω καραντίνας, με την Δούκισσα Νομικού να βάζει τα δυνατά της για να βρίσκονται όλα στην εντέλεια.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού με την κόρη της

Η μικρή φαίνεται πως ζεστάθηκε πολύ και για το λόγο αυτό, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να της ρίξει λίγο νερό στα ποδαράκια για να τη δροσίσει και να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλοι "έλιωσαν"!

Δούκισσα Νομικού κόρη

Η κόρη της Δούκισσας Νομικού, μίλησε πριν από μερικές μέρες

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, πως η αγαπημένη της κόρη, Αναστασία, είπε την πρώτη της λέξη.

Βέβαια, η παρουσιάστρια εξέφρασε και το παράπονό της, ότι αντί να πει για πρώτη φορά «μαμά», η μικρή είπε τη λέξη «μπαμπά».

«Να έχεις αφιερώσει τη ζωή σου στα παιδιά σου αλλά η πρώτη τους λέξη να είναι «μπαμπά». #MiliseKaiIAnastasia», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού.

Η παρουσιάστρια πόζαρε ανάμεσα στα παιχνίδια των παιδιών της και ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία, προκειμένου να μοιραστεί αυτή την τόσο ευχάριστη είδηση.

Δούκισσα Νομικού κόρη