MasterChef: Απίστευτο! Η Μάρλεν αποκάλυψε γιατί δε δήλωσε συμμετοχή στο GNTM

Την "τρέλανε" ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Απίστευτο! Η Μάρλεν αποκάλυψε γιατί δε δήλωσε συμμετοχή στο GNTM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και η Μάρλεν, απαντώντας σε ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δε δήλωσε εξ΄αρχής συμμετοχή στο GNTM.

Η δυναμική παίκτρια του MasterChef, έχει δηλώσει και στο παρελθόν, πως ασχολείται και με το μόντελινγκ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Μάρλεν για το GNTM

«Θέλω πολύ να πάω στο Λος Άντζελες να ζήσω! Εκεί πέρα είναι η μεγάλη βιομηχανία για plus size μοντέλα και ταυτόχρονα θα κάνω και το χόμπι μου! Είναι τεράστιο όνειρο αυτό» είπε η Μάρλεν, απαντώντας στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει.

Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

Μάρλεν MasterChef

«Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χρόνου να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM εδώ πέρα;», τη ρώτησε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μ.Γ.: Όχι σεφ μου!

Λ.Κ.: Γιατί;

Μ.Γ.: Γιατί δεν θα είσαστε εσείς, για αυτό!

Λ.Κ.:Κριτής;

Μ.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Είναι ο Σκουλός… Δεν σου κάνει ο Σκουλός;

Η επική ατάκα που πέταξε η μαμά του Σταύρου Βαρθαλίτη για τη Μάρλεν

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την μαμά του παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής στο σπίτι της, με εκείνη να μην διστάζει να απαντήσει στο αν ο γιος της είναι σε σχέση με την Μάρλεν, αλλά και στο αν ισχύουν οι φήμες ότι είναι στον τελικό.

«Υπέροχο τον βλέπω στην τηλεόραση. Είναι καλός μάγειρας, αλλά και καλό παιδί. Εννοείται του είπαμε να πάει να κάνει το όνειρο του. Είναι πολύ γλυκός στο παιχνίδι και δεν τον έχω δει ποτέ να ξεσπά. Με ενόχλησε αυτό που ακούγεται για την Μάρλεν. Δεν υφίσταται κάποια σχέση» είπε αρχικά η μητέρα του.

«Θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο, ότι θα είναι τελικό με τον Σταυρή. Τα πάντα είναι ωραία από αυτά που μαγειρεύει και το ταλέντο το πήρε από την γιαγιά, είναι καλύτερος από εμένα» συνέχισε.

«Δεν θα έκανε ποτέ παρέα με τον Γιώργο δεν είναι του στυλ του, ο Σταύρος ότι κάνει το λέει δεν του αρέσει ποτέ να αλλάζει γνώμη» είπε για τις σχέσεις που έχει με τον συμπαίκτη του.

Αν έβλεπα την Μάρλεν απέναντι μου θα της έλεγα «μακριά από το παιδί μου» είπε με μπόλικη δόση χιούμορ η μητέρα του Σταύρου.