MasterChef Highlights: Η "κλεψιά" του Σωτήρη Κοντιζά και η ατάκα της Μάρλεν για το GNTM

Τα καλύτερα του χθεσινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Η

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef "έκρυβε" πολλές εκπλήξεις, και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα highlights του, τα οποία φυσικά δεν είναι άλλα από την αδιανόητη "κλεψιά" που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στη δοκιμασία, η ατάκα της Μάρλεν για τη συμμετοχή της στο GNTM, καθώς και το "τσουχτερό" σχόλιο του Σταυρή για τον Μπέλλο και τη Μαρία.

Εκτός MasterChef βρέθηκε χθες ο Πάνος Ιωαννίδης

Με το που ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε στους παίκτες, πως ο Πάνος Ιωαννίδης θα βρεθεί για σήμερα εκτός εκπομπής, προκειμένου να μαζέψει δυνάμεις για το υπόλοιπο της δύσκολης εβδομάδας.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Σωτήρης Κοντιζάς Πάνος Ιωαννίδης

Γι΄αυτό το λόγο βρέθηκε εκτός εκπομπής ο Πάνος Ιωαννίδης

Σήμερα, ήταν η μέρα του Σωτήρη Κοντιζά, ωστόσο η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς έναν κριτή. Ο Πάνος Ιωαννίδης αισθάνθηκε μία μικρή αδιαθεσία και χρειάστηκε να μείνει στο σπίτι, με τον Σωτήρη Κοντιζά να ενημερώνει τους διαγωνιζόμενους πως ο αγαπημένος κριτής θα επιστρέψει την επόμενη μέρα.

Μιας και λέμε ωστόσο για το MasterChef, ρίξτε εδώ μια ματιά για να μάθετε όλη την αλήθεια για την ξανθιά καλλονή που έχει πάρει το μυαλό του Μπέλλου!

Η "κλεψιά" που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο MasterChef

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, ήταν η σειρά του Σωτήρη Κοντιζά να μαγειρέψει με την ομάδα του, ωστόσο ο γνωστός σεφ δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έκανε μία πραγματικά αδιανόητη "κλεψιά" προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να τελειώσει πριν τους παίκτες τους.

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις μαγειρικές τους προσπάθειες στα προηγούμενα επεισόδια και έτσι σήμερα, θέση πίσω από τον πάγκο πήρε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τη Μάρλεν, τον Διονύση και τον Τζον να δίνουν μάχη για μία θέση στον ημιτελικό, απέναντι στον Μπέλλο και τη Μαρία.

Αυτή την "κλεψιά" έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Τα προϊόντα του κουτιού ήταν ιδανικά για τον γνωστό σεφ, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να κατέβει από τον εξώστη και να του δώσει ένα χεράκι.

Σωτήρης Κοντιζάς masterchef

Μετά από λίγη ώρα, οι τρεις καλεσμένοι σεφ τον ακολούθησαν, και στήθηκαν όλοι πίσω από τον πάγκο, με τον Σωτήρη Κοντιζά να μένει απ' έξω και να δίνει οδηγίες.

Ο Τζον και ο Διονύσης διαμαρτυρήθηκαν αλλά οι κριτές έδειξαν να μην ενδιαφέρονται και πολύ για την άποψή του, και έτσι συνέχισαν να μαγειρεύουν το πιάτο του Σωτήρη Κοντιζά.

Η απίστευτη ατάκα της Μάρλεν για το GNTM

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και η Μάρλεν, απαντώντας σε ερωτήσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δε δήλωσε εξ΄αρχής συμμετοχή στο GNTM.

Η δυναμική παίκτρια του MasterChef, έχει δηλώσει και στο παρελθόν, πως ασχολείται και με το μόντελινγκ. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αποκάλυψη της Μάρλεν για το GNTM

«Θέλω πολύ να πάω στο Λος Άντζελες να ζήσω! Εκεί πέρα είναι η μεγάλη βιομηχανία για plus size μοντέλα και ταυτόχρονα θα κάνω και το χόμπι μου! Είναι τεράστιο όνειρο αυτό» είπε η Μάρλεν, απαντώντας στην ερώτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει τα 10.000 ευρώ σε περίπτωση που τα κερδίσει.

Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

Μάρλεν MasterChef

«Σκέφτεσαι το ενδεχόμενο του χρόνου να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM εδώ πέρα;», τη ρώτησε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μ.Γ.: Όχι σεφ μου!

Λ.Κ.: Γιατί;

Μ.Γ.: Γιατί δεν θα είσαστε εσείς, για αυτό!

Λ.Κ.:Κριτής;

Μ.Γ.: Ναι!

Λ.Κ.: Είναι ο Σκουλός… Δεν σου κάνει ο Σκουλός;

Το σχόλιο του Σταυρή για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά αγωνίστηκε για μία θέση στον ημιτελικό του Silver Award, όπου έχουν ήδη προκριθεί ο Μπέλλος και η Μαρία. Με σκοπό να δείξει την αγανάκτησή του με το ζευγάρι, ο Σταυρής έριξε μία "τσουχτερή ατάκα και είπε πως θέλει να βγει νικητής της δοκιμασίας ο Τζον, για να μη γίνει ο διαγωνισμός... ατίθασα νιάτα.

Ο Σταυρής είναι χωρίς αμφιβολία, ένας παίκτης που έχει αφήσει πίσω του την ίντριγκα, και έχει αφοσιωθεί στην μαγειρική.

Για το λόγο αυτό, έχει δείξει πολλές φορές, πως δεν βλέπει με καλό μάτι, το ζευγάρι που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, το οποίο δεν είναι άλλο από τη Μαρία και τον Μπέλλο.

Η "τσουχτερή" ατάκα του Σταυρή για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Ο Τζον αγωνιζόταν προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση του Silver Award και ο Σταυρής ήταν βεβαίως με το μέρος του. Για το λόγο αυτό ξεκαθάρισε, πως δεν μπορεί άλλο να βλέπει το ζευγαράκι.

Θέση για το ζευγάρι πήρε και η Μαριάννα, η οποία από τη μεριά της είπε πως ο Μπέλλος δεν πρόκειται να τολμήσει να νικήσει τη Μαρία, γιατί μετά θα έχει απίστευτη γκρίνια στο σπίτι.

Παράλληλα αποκάλυψε πως πολλές φορές, ο Μπέλλος της ζητά να απασχολήσει τη Μαρία για να μην του γκρινιάζει.

Ο νικητής της δοκιμασίας που πάει στον ημιτελικό του Silver Award

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, που κατάφερε να κάνει το καλύτερο πιάτο, και να περάσει στον ημιτελικό του Silver Award, όπου θα συναντήσει τον Μπέλλο και τη Μαρία.

H εβδομάδα του Silver Award συνεχίζεται και οι τρεις κριτές βάζουν τα δυνατά τους, για να βοηθήσουν τους παίκτες τους να περάσουν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουν τα 10.000 ευρώ.

Από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά, ο Διονύσης, ο Τζον και η Μάρλεν, διαγωνίστηκαν σε μία πολύ απαιτητική δοκιμασία, με τον καλεσμένο σεφ να τους δυσκολεύει ιδιαίτερα, στο κουτί που ετοίμασε.

Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στον ημιτελικό

Από τον πρώτο γύρο, τις καλύτερες προσπάθειες έκανε η Μάρλεν και ο Τζον, αφήνοντας το Διονύση εκτός, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που έκανε, με τη μεγάλη βοήθεια του εξώστη.

Στη συνέχεια, Μάρλεν και Τζον αγωνίστηκαν στο Follow the Chef, προκειμένου να κατακτήσουν την θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

MasterChef νικητής

Τελικά, την καλύτερη προσπάθεια είχε κάνει ο Τζον, ο οποίος είχε λιγότερες αστοχίες στο πιάτο του.