Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Ο γιος μου εμφάνισε λευχαιμία στα 4 του»

Πώς τον επηρέασε η περιπέτεια υγείας του μικρού του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Φασούλας: «Ο γιος μου εμφάνισε λευχαιμία στα 4 του»

Ο Παναγιώτης Φασούλας, ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, και συγκλόνισε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο γιος του πριν από μερικά χρόνια, ο οποίος εμφάνισε λευχαιμία, όταν ήταν ακόμα, 4 ετών.

Σε μία πολύ σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, ο θρυλικός μπασκετομπολίστας, Παναγιώτης Φασούλας, δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά, για ένα ζήτημα που σημάδεψε την οικογένειά του. Ο μικρός γιος του, Γιάννης, χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπείες, όταν ακόμα ήταν 4 ετών, λόγω της λευχαιμίας.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος του Πειραιά, τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του, αποφάσισαν να μην αποκρύψουν τίποτα από την περιπέτεια που πέρασε ο γιος τους, με τον ίδιο να τους το ζητάει, προκειμένου να αποτελέσει παράδειγμα για παιδιά που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Τρομερή ήταν και η αποκάλυψη του Αντώνη Σρόιτερ για την εμπειρία του στις μέρες του κορωνοϊού. Δείτε εδώ όλα όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Μέσα από τα λόγια του, έδειξε πόσο περήφανος είναι για την προσπάθεια που έκανε ο Γιάννης, ο οποίος πλέον είναι στα 19 με 20 και πιο δυνατός από ποτέ.

Αυτή είναι η συγκλονιστική εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα για τον γιο του

«Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor.

Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε.

Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε», ήταν τα λόγια του.

Παναγιώτης Φασούλας γιος πρόβλημα υγείας