Δημήτρης Ταταράκης: Άνοιξε... πυρ κατά του GNTM - «Έχεις δει κανέναν να βγαίνει και να είναι μοντέλο;»

Τι ισχύει με την συμμετοχή του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Ταταράκης: Άνοιξε... πυρ κατά του GNTM - «Έχεις δει κανέναν να βγαίνει και να είναι μοντέλο;»

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Δημήτρης Ταταράκης, ο οποίος μίλησε για το πώς ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, ενώ απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να συμμετάσχει σε εκπομπή μόδας. Συγκεκριμένα, άνοιξε πυρ κατά του GNTM, λέγοντας πως κανένας δεν έχει βγει από το παιχνίδι και να έχει γίνει μοντέλο.

Ο ίδιος διέψευσε το γεγονός πως θα τον δούμε στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, κάνοντας μάλιστα απίστευτες αποκαλύψεις για το πως ξεκίνησαν όλα και πυροδότησαν τις φήμες αυτές.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μοντέλο στην εποχή μας, πρέπει να είσαι καλός για να πετύχεις και να βγάλεις κάποια χρήματα. Δεν υπάρχουν τα λεφτά που έβγαζαν παλιά… επί ΠΑΣΟΚ που λέμε. Έχω τελειώσει μια σχολή personal και σπουδάζω ακόμη Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό με το GNTM, Κουλό. Ένας φίλος που μένει στη Χαβάη, ο Στέφανος Γιαννακόπουλος, μου λέει θα σου δηλώσω συμμετοχή στο GNTM και θα δηλώσω και για μένα, για πλάκα. Αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα πάω. Δεν υπάρχει λόγος. Άμα θες να γίνεις μοντέλο κάνε αυτό που έκανα εγώ και έγινα. Έχεις δει κανέναν να βγαίνει από το παιχνίδι και να είναι μοντέλο; Άμα ναι, πήγαινε.

Του χρόνου που θα είναι και με αγόρια το GNTM, ως τηλεθεατής θα περάσω τέλεια. Θα γελάσω. Κριτής θα πήγαινα. Νομίζω θα τους πειράζω, αλλά σιγά μη με πάρουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ταταράκης.

Να πούμε πως βγήκαν στη δημοσιότητα και οι ερωτήσεις που κάνουν στους υποψήφιους του GNTM στα pro-casting. Μια από αυτές είναι... αν έχεις καθαρό ποινικό μητρώο. Δείτε τες όλες εδώ.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Ταταράκης;

Δημήτρης Ταταράκης μοντέλο gntm

Ο Δημήτρης Ταταράκης είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστός από την σχέση του με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου. Ωστόσο, το ζευγάρι όπως έγινε γνωστό χώρισε. Μάλιστα, πληροφορίες για το τέλος στη σχέση τους, έγιναν γνωστές μέσα από το Πρωινό.