Η ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη

«Κάγκελο» η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη

Η Σάσα Σταμάτη έκανε σήμερα μία τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό», και με την ατάκα της, κατάφερε να φέρει σε μεγάλη αμηχανία τη Φαίη Σκορδά η οποία «πάγωσε» και δεν ήξερε τι να απαντήσει στην γνωστή παρουσιάστρια.

Η πρωινή εκπομπή του ANT1, έχει καθιερώσει ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σήμερα, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, δέχθηκαν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από μία κυρία, η οποία συστήθηκε ως «Κίτσα Περδικίτσα».

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε, πως η κυρία αυτή δεν ήταν άλλη από τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θέλησε να "πειράξει" την αγαπημένη παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Λίγο νωρίτερα, στην εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά είχε κάνει μία αδιανόητη αποκάλυψη για τη Μαρία και τον Μπέλλο. Δείτε τη εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτή ήταν η ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά

Με το παιχνίδι να έχει τελειώσει, η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε για λίγο στον σύντροφο της Φαίης Σκορδά, και δε δίστασε να της ευχηθεί στον αέρα της εκπομπής, «η ώρα η καλή».

«Θέλω να πω στη Φαίη ότι χαίρομαι πάρα πολύ που είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Να πάρω το θάρρος να της πω “η ώρα η καλή”. Και αν έχει κανέναν αδερφό ο Νίκος, τίποτα καλό, ξέρεις εσύ. Επίσης, στην περιοχή που σας είπα έχει και ωραίο φόντο για γάμους, γκρεμούς» είπε η Σάσα Σταμάτη στη Φαίη Σκορδά.

Μιας και έγινε λόγος για τη Φαίη Σκορδά και τον αγαπημένο της, δείτε τους σε μία κοινή εμφάνιση

Το ζευγάρι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρέθηκε στην Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, έκανε τα ψώνια του φορώντας μάσκα και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μετέπειτα πήγαν βόλτα.

Η Φαίη Σκορδά για μια πρωινή βόλτα επέλεξε να φορέσει κολάν ποδηλασίας, που είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος το καλοκαίρι, με ολόλευκα sneakers και ένα απλό crop μαύρο φουτεράκι.

undefined

Φαίη Σκορδά κολάν