Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Έσκασε» ανακοίνωση για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Τι μας περιμένει;

«Έσκασε» ανακοίνωση για την Αντελίνα Βαρθακούρη
News 26.05.2020 14:58
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε τα πρώτα πλάνα με μεγάλη ανυπομονησία.

Αναβολή… τέλος! Η Αντελίνα Βαρθακούρη «κάνει ντου», χτυπάει τα κουδούνια ανυποψίαστων ανθρώπων και «εισβάλλει» στα σπίτια και τις ζωές τους προκειμένου να τους κάνει «άνω-κάτω» και να μοιράσει χρήματα. Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα ξεσηκώνει τον κόσμο με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια με διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες. Άφθονο γέλιο, χορός, τραγούδι, εκπλήξεις, απρόσμενες αντιδράσεις και 2000 ευρώ, έρχονται στο σπίτι σου μέσα από την οθόνη του Alpha.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Πρεμιέρα: Δευτέρα 1 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στον Alpha.

Σας έχουμε και το trailer της Αντελίνας Βαρθακούρη, για το οποίο πήρε θέση ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε εδώ τι απάντησε ο μουσικός.

Στα γυρίσματα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, σημειώθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό

Την ώρα λοιπόν που έκανε τα γυρίσματα για την εκπομπή της η Αντελίνα Βαρθακούρη, βρήκε τυχαία τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και μάλιστα τον έβαλε να παίξει!

Όπως είπε στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης πήγαινε εκείνη την ώρα στο Περιστέρι να πάρει την αδελφή του και έπεσε πάνω στην Αντελίνα Βαρθακούρη, που τον κάλεσε να παίξει μαζί της. Έτσι και έγινε λοιπόν αφού τον έβαλε να απαντήσει σε μια ερώτηση. Αν τα κατάφερνε θα έπαιρνε και τα 10 ευρώ που είναι και το "βραβείο".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ημέρα ευτυχίας για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθρακούρη: "Τελειώσαμε!" Η αποκάλυψη για τους χωρισμούς με τον Χάρη Βαρθρακούρη

Share