Χάρης Βαρθακούρης: Έδωσε "καυτή" απάντηση για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα - «Η υστερική φωνή που...»

Τι είπε για το τρέιλερ της Αντελίνας;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: Έδωσε

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει μία "καυτή" απάντηση στα σχόλια που έκανε προ ημερών ο Δημήτρης Παπανώτας για το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, στο οποίο ακούγεται μία υστερική φωνή.

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη, κάτι που ωστόσο όπως φαίνεται, ενόχλησε τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Βαρθακούρη.

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο ... μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά... το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? "Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω"??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???... Speechless!!! Tragic...» έγραφε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μιας και λέμε ωστόσο για το συγκεκριμένο ζευγάρι, πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και τις αποκαλύψεις που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τους "χωρισμούς" της με τον Χάρη. Δείτε εδώ και θα "μείνετε"!

Η "καυτή" απάντηση που έδωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στον Δημήτρη Παπανώτα

Μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος για το τρέιλερ της εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας.

Έτσι λοιπόν μέσα από ένα instastory στο δικό του προφίλ έγραψε: «Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). Αυτό το γούστο έχει».

Χάρης Βαρθακούρης Δημήτρης Παπανώτας