Οι νέες φωτογραφίες από την κουζίνα της Τατιάνας Στεφανίδου - Οι διάφανες καρέκλες θα σε «τρελάνουν»

Έχει με διαφορά το πιο σικάτο σπίτι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι νέες φωτογραφίες από την κουζίνα της Τατιάνας Στεφανίδου - Οι διάφανες καρέκλες θα σε «τρελάνουν»

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την κουζίνα του σπιτιού της και οι διάφανες καρέκλες πρόκειται να σε «τρελάνουν». Είναι πολύ στιλάτες και νεανικές.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώνει σε εκείνη και στην οικογένειά της. Ειδικά, τις καθημερινές που είναι πιο χαλαρή από τις δουλειές της εκπομπής της.

Το πρωί της Τρίτης, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες της, αποκαλύπτοντας πως περνάει την ημέρα της. Πόζαρε στο τραπέζι της κουζίνας της με θέα την απίστευτη διακόσμηση και πάθαμε πλάκα.

Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι σε μαύρο και λευκό χρώμα, όπως και γενικά όλος ο χώρος. Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ, ενώ έχει βάλει και την αγαπημένη της πινελιά που είναι τα λουλούδια. Οι καρέκλες ωστόσο, που είναι διάφανες είναι απίστευτες.

«Καλημέρα σε όλους Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι... στάση ζωής! Ένα χαμόγελο εκτός από εσάς μπορεί να «φωτίσει» και όσους έχετε κοντά σας!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου κουζίνα σπιτιού

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο γιος της Τατιάνας Στεφανίδου μπήκε σε καραντίνα. Δείτε τι είχε συμβεί.

Δείτε και την τραπεζαρία της κουζίνας της Τατιάνας Στεφανίδου

Λόγω κορωνοϊού η Τατιάνα Στεφανίδου περνούσε όλα τα Σάββατα στο σπίτι με την οικογένεια της και γευμάτιζαν όλοι μαζί. Μάλιστα, μόλις δεις την απίστευτη τραπεζαρία που έχει θα πάθεις πλάκα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ δεν χρειαζόταν τον ιό για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της, αφού κάθε ημέρα τρώνε παραδοσιακά όλοι μαζί. Έχει αδυναμία στα παιδιά και το σύζυγο της που είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Μάλιστα, να πούμε πως ο χώρος της τραπεζαρίας ήταν άκρως εντυπωσιακός. Το μπεζ και το λευκό κυριαρχούσε στο σπίτι, όπως είναι τα χρώματα και στο απίστευτο υπνοδωμάτιο της.

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι