Το υπνοδωμάτιο της Τατιάνας Στεφανίδου το έχεις δει; Φωτογραφία από το τεράστιο κρεβάτι της

Το ερωτευτήκαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το υπνοδωμάτιο της Τατιάνας Στεφανίδου το έχεις δει; Φωτογραφία από το τεράστιο κρεβάτι της

Η Τατιάνα Στεφανίδου μας έχει δείξει με πολλές φωτογραφίες διάφορες αγαπημένες γωνίες του σπιτιού της. Ωστόσο, δεν μας είχε δείξει το υπνοδωμάτιο της με το τεράστιο κρεβάτι. Με την φωτογραφία που δημοσίευσε, το ερωτευτήκαμε.

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ είναι ένα κι ένα, όμως το υπνοδωμάτιο της όπως και το σαλόνι όμως είναι το κάτι άλλο. Όπως η ίδια θέλει να είναι σικάτη, έτσι θέλει να είναι και το σπίτι της, αφού όπως φαίνεται το έχει διακοσμήσει μόνη της δίνοντας του την προσωπική της πινελιά.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το απίστευτο υπνοδωμάτιο της και πάθαμε πλάκα. Στο χώρο κυριαρχεί το μπεζ, το λευκό, το οποίο είναι από τα πιο ήρεμα χρώματα που σε χαλαρώνουν.

Όσον αφορά το κρεβάτι της φαίνεται πως είναι άκρως αναπαυτικό.

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου με το σύζυγο της, έφαγαν sushi μαζί με τον γιο τους.

Εκτός του υπνοδωματίου της με το κρεβάτι δείτε και το σαλόνι της Τατιάνας Στεφανίδου - Όλο μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες

Είδαμε το σαλόνι στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως είναι ένα όνειρο! Όλος ο χώρος είναι μπεζ, αυτό που κάνει ωστόσο τη διαφορά είναι οι μπεζ λεπτομέρειες που δίνουν άλλο αέρα στο σαλόνι!

Όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι ένα κι ένα, το σαλόνι όμως είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει περάσει αρκετές ώρες και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στη διακόσμηση και το design του σπιτιού, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μέσω του προσωπικού της Instagram.

Στο μεταξύ ρίξτε μια ματιά στο ροζ δωμάτιο που έχει στο σπίτι της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Σε ένα πρόσφατο instastory λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε ένα χώρο από το σαλόνι της, και συγκεκριμένα την τραπεζαρία της, και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Οι μπεζ τοίχοι και οι χρυσές λεπτομέρειες έδιναν μία αίγλη στο χώρο που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα!

Τατιάνα Στεφανίδου σπίτι