Στεφανίδου - Ευαγγελάτος σε ραντεβού για 3! Έφαγαν sushi μαζί με τον γιο τους

Η Τατιάνα τον κοίταγε και έλιωνε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στεφανίδου - Ευαγγελάτος σε ραντεβού για 3! Έφαγαν sushi μαζί με τον γιο τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος σε ραντεβού για 3! Και όμως έφαγαν sushi μαζί με τον γιο τους και το instagram "έλιωσε" από την αγάπη τους. Μπορεί να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να περάσουν και χρόνο μαζί.

Το βράδυ του Σαββάτου λοιπόν, η οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο σε ένα εστιατόριο, για να φύγει μακριά από το άγχος και την καθημερινότητα που τους περιτριγυρίζει.

Το γεγονός ως λάτρης των social media, δεν γινόταν να μην το μοιραστεί η παρουσιάστρια, που δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας, «Τι κοιτάμε και λιώνουμε από ευτυχία; Το Νικόλα που μας τραβάει φωτογραφία!»

Ωστόσο μας και μιλάμε για την Τατιάνα Στεφανίδου, η παρουσιάστρια είναι γνωστή και για την λατρεία της με τις τσάντες. Ο φάκελός της είναι trend για όλες τις εποχές και τώρα σου δείχνει πως μπορείς να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Πριν το ραντεβού για 3 με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον γιο τους, η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαλε φωτογραφία με την κόρη της στο σπίτι και δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα

Μια εικόνα με την Τατιάνα Στεφανίδου και την κόρη της στο σπίτι, έκανε χαμό στα social media! Δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα και σάρωσε σε likes και αντιδράσεις. Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατί, μιας και είναι πράγματι υπέροχα.

Η παρουσιάστρια, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και όταν δεν είναι στα τηλεοπτικά πλατό, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με το Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους.

Χτες το απόγευμα, η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ανατροπή και δεν ανέβασε φωτογραφία με το outfit της (δείτε με την ευκαιρία και ένα συγκλονιστικό μαύρο φόρεμα που έβαλε) αλλά με την κόρη της, Λυδία. Η Λυδία, φαίνεται να τραβάει φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα, με τα πορτοκαλί του χρώματα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη βεράντα του σπιτιού και στην λεζάντα η ίδια η Τατιάνα έγραψε:

«Μια εικόνα, χίλια συναισθήματα» Εμείς πάντως, θα συμφωνήσουμε. Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο: