The Masked Singer: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής - Για το ένα δεν το περίμενε κανείς

«Βόμβα» στον ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Masked Singer: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα της κριτικής επιτροπής - Για το ένα δεν το περίμενε κανείς

Σε λίγο καιρό ο ΣΚΑΪ πρόκειται να παρουσιάσει το νέο του μουσικό show, «The Masked Singer». Μάλιστα, έχουν κιόλας ανακοινωθεί τα ονόματα "βόμβα" που πρόκειται να στελεχώσουν την κριτική επιτροπή, και ειδικά ένα από αυτά, δεν περιμέναμε να το ακούσουμε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το συγκεκριμένο show πρόκειται να το παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς και αναμένεται να είναι το "βαρύ" χαρτί του σταθμού για να "σβήσει" τον ανταγωνισμό.

Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή στο «The Masked Singer»

Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «έσκασε» η είδηση πως στην καρέκλα του κριτή, πρόκειται να κάτσει ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος θα παρουσιάσει και το Big Brother, δείτε εδώ τι έχει συμβεί με την αναβολή της πρεμιέρας του.

Μαζί του ωστόσο θα βρίσκεται και ο Νίκος Μουτσινάς με την Τάμτα, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν κλείσει, αλλά συζητάνε με το κανάλι.

Masked Singer ΣΚΑΪ

Πέρα από την κριτική του Masked Singer, έγινε γνωστό και ποια θα είναι η κριτική επιτροπή στη νέα σεζόν του MasterChef

Ο 4ος κύκλος του MasterChef, πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το Star είναι έτοιμο για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι κριτές.

Για ακόμα μία σεζόν, ο διαγωνισμός μαγειρικής κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ στα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να καθηλώνεται και ζητάει όλο και περισσότερα επεισόδια από τον σταθμό.

Η μεγάλη επιτυχία του MasterChef, οδήγησε το Star, σύμφωνα με το TV Έθνος, στο να πάρει την απόφαση να κάνει και πέμπτη σεζόν.

Μία "καυτή" αποκάλυψη για όσα γίνονται μέσα στο σπίτι, έκανε και ο Κώστας Νταλιάνης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα "μείνετε"!

Αυτοί θα είναι ο κριτές στον επόμενο κύκλο του MasterChef

Όπως είναι γνωστό, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και για το λόγο αυτό, του χρόνου πρόκειται να δούμε και πάλι τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στο αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν διαρρεύσει, τη σεζόν αυτή στον τελικό θα δούμε τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef κριτές