Απίστευτα καρφιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τι εκπομπή θα κάνει, μαγειρικής;»

Ποιος το είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτα καρφιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τι εκπομπή θα κάνει, μαγειρικής;»

Απίστευτα καρφιά για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, άφησε η Ραμόνα Βλαντή. Η ίδια αναφέρθηκε στο μοντέλο λέγοντας, «τι εκπομπή θα κάνει, μαγειρικής;». Η νικήτρια του My Style Rocks μάλιστα εξήγησε πως το να κρίνει σχεδιαστές δεν είναι το αντικείμενο της.

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Ραμόνα Βλαντή, η οποία σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η νικήτρια του πρώτου “My style rocks” ρωτήθηκε μεταξύ άλλων σχολίασε την μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha και είπε: “Η μόνη που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό είναι η Βίκυ Κουλιανού. Τι εκπομπή θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαγειρικής; Όχι, δεν θα ήθελα να την δω σε μια εκπομπή μόδας να κρίνει designers και ρούχα γιατί δεν είναι το αντικείμενό της.” Ωστόσο δείτε και όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τα προβλήματα με την Βίκυ Καγιά.

Παράλληλα, η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε τις εμφανίσεις της Βίκυ Κάβουρα στο Just the 2 of us.

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε για το GNTM και το ποιος θα πάρει την θέση της Ηλιάνας

Ένας μικρός χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα με το νέο κύκλο του GNTM. Πολλές είναι οι φήμες και τα ονόματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα και θέλουν να έχουν μια θέση στο ριάλιτι. Στο Happy Day ωστόσο, έριξαν μια «βόμβα» για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τον άντρα που φαίνεται πως θα κάτσει στην καρέκλα της.

Το ριάλιτι που θα αναδείξει το επόμενο top model της Ελλάδας, έρχεται ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πρόκειται να έχει πολλές εκπλήξεις. Τα κορίτσια στο νέο κύκλο θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό, καθώς τα αγόρια θα δώσουν "μάχη" για το έπαθλο.

Εκτός από αυτή την αλλαγή και η κριτική επιτροπή θα είναι όπως ήδη γνωρίζουμε διαφορετική. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου θα είναι εκτός, ωστόσο δυο νέα πρόσωπα θα τις αντικαταστήσουν και όπως φαίνεται θα είναι... έκπληξη. Δείτε ωστόσο εδώ ποιος λέγεται ποιος θα είναι ο νέος coach του ριάλιτι.

Ένα πρόσωπο που διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στους παίκτες του GNTM, σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ο Δημήτρης Ταταράκης, ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου που είναι μοντέλο.

Από την άλλη, στη δημοσιότητα βγήκε και το επικρατέστερο όνομα για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα. Ένα ακριβοπληρωμένο μοντέλο που εργάζεται στο εξωτερικό και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.