Είδηση «βόμβα» για το GNTM - Ο άνδρας μοντέλο που συζητά για τη θέση της Χριστοπούλου

Είναι κούκλος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είδηση «βόμβα» για το GNTM - Ο άνδρας μοντέλο που συζητά για τη θέση της Χριστοπούλου

Το GNTM επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες ανανεωμένο, αφού θα έχει και άντρες, αλλά και γυναίκες στο νέο κύκλο και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Ωστόσο, σήμερα έσκασε μια είδηση «βόμβα». Συγκεκριμένα, ένας άντρας μοντέλο συζητά για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου.

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ πρόβαλλαν σήμερα στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Αποκάλυψαν μερικά από τα ονόματα που συζητούν για να μπουν στην ομάδα του ριάλιτι μοντέλων και σίγουρα αυτή την εξέλιξη δεν θα την περιμένετε.

Ο Αλέξης Μίχας ο οποίος παρουσίασε το ρεπορτάζ , αποκάλυψε πως ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του τέταρτου κριτή είναι η Ιωάννα Ντέντη. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Next Top Model και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Όσον αφορά την θέση της Έλενας Χριστοπούλου, θα την πάρει άντρας. Το διεθνούς φήμης μοντέλο μάλιστα, Παρασκευάς Μπουμπουράκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως η παραγωγή του GNTM έχει επικοινωνήσει μαζί του, ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία.

Από την άλλη, ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε πως ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για τη θέση του κριτή είναι και το μοντέλο Γιώργος Καράβας. Αποκαλύψεις έκανε και ο Άγγελος Μπράτης για το νέο κύκλο του GNTM. Έβγαλε στη... φόρα όσα θέλεις να ξέρεις. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

GNTM Έλενα Χριστοπούλου

Δείτε το trailer του GNTM μετά την αποχώρηση Χριστοπούλου - Παπαγεωργίου

Βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του GNTM και ήδη κυκλοφόρησε, όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του STAR να βάλει σε αυτόν τον κύκλο και αγόρια και κορίτσι με σκοπό να διαγωνιστούν για την καλύτερη θέση στον διαγωνισμό.

Το trailer ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα για όλα όσα περιμέναμε να δούμε στον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, μιας και όπως μάθαμε από Σεπτέμβρη θα δούμε πέρα από αγόρια και κορίτσια!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», οι οντισιόν ξεκινάνε σε δύο εβδομάδες και επιστρέφουν οι κριτές στις καρέκλες τους.

Φέτος ωστόσο το GNTM δε θα έχει στο δυναμικό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει και θα πάθετε σοκ!

TAGS