Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα - Άλλος άνθρωπος

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα - Άλλος άνθρωπος

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Η ίδια είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. Η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή που είχαμε στο μυαλό μας μέχρι πριν λίγους μήνες.

Αγνώριστη πήγε η Δήμητρα Λιάνη, την Κυριακή, στην εκκλησία της Αγίας Τριάδος στη Νέα Φιλαδέλφεια για να μεταλάβει.

Σύμφωνα με ανάρτηση του πνευματικού της, πατέρα Τιμόθεου, στο Facebook, η κυρία Λιάνη πήγε απροειδοποίητα και κάποιοι δε δίστασαν να τη ρωτήσουν για τη γνώμη που έχει σχετικά με τη θεία κοινωνία με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε τις ημέρες της καραντίνας για τον κορωνοϊό, με την ίδια να απαντά: «Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις».

Η κυρία Λιάνη θαύμασε, σύμφωνα με τον ιερέα, και το νεοανεγειρόμενο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρόσφατα η ίδια έδειξε και εικόνες από το σπίτι της. Δείτε εδώ

Η αγνώριστη εικόνα της Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Επίσης, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από πολλούς είναι και η αλλαγή στο κούρεμά της καθώς δεν την έχουμε δει με τόσο κοντά μαλλιά.

Έγραψε ο πατέρας Τιμόθεος:

«Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, ” Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς” ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.».

Δείτε την ανάρτηση:

Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η...

Posted by Τιμόθεος Ηλιάκης on Sunday, May 24, 2020