Πάνος Ζάρλας: Σελίδα χλευάζει τον θάνατο του - Έξαλλος ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Τραγικό

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάνος Ζάρλας: Σελίδα χλευάζει τον θάνατο του - Έξαλλος ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Σελίδα στο Facebook χλευάζει τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Ο καλός του φίλος Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, αποκάλυψε την είδηση, ενώ όπως εξήγησε δέχεται ακόμα και ο ίδιος υβριστικά μηνύματα, από την συγκεκριμένη ομάδα.

Ήταν 31 Μαΐου 2019, όταν ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του στην άνοδο της Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Για άγνωστους λόγους, ο 28χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική σελίδα που χλευάζει τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Σε πέντε μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από εκείνο το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του και ο πρώην συμπαίκτης του στο Power Of Love του ΣΚΑΪ, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, έκανε μια τραγική είδηση γνωστή στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μιας και μιλάμε για τον Πάνο Ζάρλα, πρόσφατα η πρώην σύντροφος του, Στέλλα Μιζεράκη, έκανε μια ανάρτηση με τον νέο της σύντροφο στα social media.

Όπως αποκάλυψε εντόπισε μια ομάδα στο Facebook, η οποία σε ανάρτησή της χλευάζει τον Πάνο Ζάρλα για τον τρόπο με τον οποίο πέθανε. Φανερά ενοχλημένος, ανήρτησε στα instastories του ένα βίντεο, δείχνοντας το επίχαμο post και κάποια από τα σχόλια, ενώ ζήτησε από τους followers του να κάνουν «αναφορά» στην ομάδα για να διαγραφεί το συντομότερο.

«Αυτό που είδα πραγματικά ξεφεύγει σίγουρα από τα όρια του χιούμορ… Τα σχόλια είναι προσβλητικά, εμετικά και αηδιαστικά πραγματικά. Ντρέπομαι για αυτά που βλέπω…» , είπε μεταξύ άλλων και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι μετά τις αναρτήσεις του δέχεται επίθεση από τα μέλη της επίμαχης ομάδας.

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί