Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο της

Η πρώτη κοινή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο της

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο της. Για πρώτη φορά έκανε κοινή ανάρτηση μαζί του, και την φωτογραφία της συνόδευαν αρκετές καρδιές που έγραφαν την λέξη «σ'αγαπώ».

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, αφού μέσα στην καραντίνα έχασε τον αγαπημένο της πατέρα, χαμογελάει ξανά. Η ηθοποιός επέστρεψε στα γυρίσματα του σήριαλ «Έρωτας μετά» και στην καθημερινότητά της.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εδώ και λίγο καιρό είναι σε μια όμορφη σχέση με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Σωτήρη Χατζάκη και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Ωστόσο δεν κρύβουν την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια αλλά ο έρωτας γεννήθηκε μεταξύ τους αργότερα και είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι με αυτή την εξέλιξη. Δείτε εδώ το συγκλονιστικό μήνυμα που έγραψε για τον πατέρα της, που έφυγε από την ζωή πριν λίγο καιρό.

Η Αλεξάνδρα, δημοσίευσε πρόσφατα, μια φωτογραφία έχοντας αγκαλιά τον αγαπημένο της στην οποία πρόσθεσε τρεις καρδιές που έγραφαν «Ι love you».

Δείτε την ανάρτηση της:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σύντροφος

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Παλαιλόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (γεν. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Αθήνα 11 Απριλίου 1968-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 1990. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

Τον Νοέμβριο του 1998 παντρεύτηκε για πρώτη φορά και ο γάμος αυτός διήρκεσε 3,5 χρόνια. Στις 11 Οκτωβριου 2011 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, με τον οποίο χώρισε το 2014.