Πέτρος Λαγούτης: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη

9 χρόνια μετά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πέτρος Λαγούτης: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη

Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του με την Μυρτώ Αλικάκη, ο Πέτρος Λαγούτης σχεδόν δεν εννέα χρόνια μετά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως πέρασε την καραντίνα, αλλά και στην απόφαση που πήραν μετά από τόσα χρόνια με την πρώην σύζυγο του.

Μπορεί ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη εδώ και εννέα περίπου χρόνια να ζουν χωριστά όμως πάντα θα τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για τους δυο υπέροχους γιους τους.

Ο ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης μίλησε μέσω skype στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων έκανε και μι αποκάλυψη που δεν περιμέναμε για το διαζύγιο του.

Τι αποκάλυψε έκανε ο Πέτρος Λαγούτης για το διαζύγιο με την Μυρτώ Αλικάκη

Όπως έκανε γνωστό ο Πέτρος Λαγούτης, εκείνος και η Μυρτώ Αλικάκη μετά από 9 χρόνια αποφάσισαν επιτέλους να βάλουν μπροστά την διαδικασία για να πάρουν διαζύγιο με την πρώην σύζυγο του.

«Την αλήθεια για όλη αυτή την ιστορία δεν θα τη μάθει ποτέ κανείς μας. Πιστεύω ότι σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της ιστορίας και αυτή η ιστορία που ζήσαμε είναι ένα τέτοιο γεγονός η πραγματική αλήθεια δεν γίνεται ποτέ γνωστή στον απλό κόσμο», είπε ο ηθοποιός σχετικά με την πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι ζούμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το πρώην ζευγάρι πριν λίγους μήνες είχε κάνει και κοινή συνέντευξη. Δείτε τι είχαν πει.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δυο γιους του κάνοντας μια αποκάλυψη σχετικά με το χωρισμό του από την Μυρτώ Αλικάκη που δεν περιμέναμε. Ο ηθοποιός είπε πως ακόμη δεν έχουν βγάλει διαζύγιο.

«Τώρα βάλαμε μπροστά, θα το κάνουμε», είπε.

Δείτε όσα είπε ο ηθοποιός: