Πρώην παίκτρια του “Fame Story” έγινε θέμα στα ξένα ΜΜΕ - Τι συνέβη

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πρώην παίκτρια του “Fame Story” έγινε θέμα στα ξένα ΜΜΕ - Τι συνέβη

Πρώην παίκτρια του “Fame Story” έγινε θέμα στα ξένα ΜΜΕ. Τι συνέβη; Την αποκάλυψη έκανε η ίδια και μάλιστα εξήγησε και πως κατέληξε να δώσει συνέντευξη στο ξένο δίκτυο ABC News που είναι ένα από τα κορυφαία της Αμερικής.

Η Δόμνα Κουντούρη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 3, όπου είχε μια επιτυχημένη πορεία.

Μετά το τέλος του ριάλιτι, η Δόμνα έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά και εργάζεται σαν μουσικός του δρόμου κάτω από την Ακρόπολη.

Μάλιστα, το πασίγνωστo αμερικανικό δίκτυο ABC News βρέθηκε στην Αθήνα για ρεπορτάζ και συνάντησε την τραγουδίστρια και την συμπεριέλαβε στο σχετικό θέμα.

Το πρωί της Τρίτης η Δόμνα Κουντούρη εμφανίστηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και σχολίασε το γεγονός. Ωστόσο αν δεν το θυμάστε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν στο Fame Story. Δείτε πως ήταν

“Για να μην σκουριάσω και επειδή έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσω με τον κόσμο, συχνάζω στην Αεροπαγίτου. Eκεί που παίζαμε βλέπω μπροστά μου μία κάμερα και της λέω από πού είναι, από ποιο κανάλι. Και μου λέει ABC News και μένω σύξυλη. Με ρωτήσαν για τον κορονοϊό, πώς ήταν τα πράγματα στην Ελλάδα…”, ήταν τα λόγια της Δόμνας Κουντούρη.

Ποια είναι η Δόμνα Κουντούρη που έγινε θέμα στα ξένα ΜΜΕ

Η Δόμνα Κουντούρη γεννήθηκε το 1979 στη Νέα Κούταλη, Λήμνου.
Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι, συμμετέχοντας σε σχολικές και δημοτικές χορωδίες, ενώ είναι αυτοδίδακτη μουσικός και παίζει κιθάρα και πιάνο.

1996-99: Σπούδασε ηχοληψία και παραγωγή στη δισκογραφία στο κέντρο εντατικών σεμιναρίων ήχου Μ.Ι.Α του Άκη Γκολφίδη.

1996-99: Εργάστηκε ως βοηθός ηχολήπτη. Παράλληλα, δούλευε ως τραγουδίστρια σε διάφορες μουσικές σκηνές και ρεμπέτικα σχήματα, ενώ έκανε φωνητικά σε μουσικές παραγωγές και διαφημιστικές καμπάνιες.
1998: Γνωρίζει τον Θοδωρή Κατεμίδη, μέλος του συγκροτήματος OBERON#, και μαζί με το Γιώργη Σακελλαρίου, ετοιμάζουν μια δισκογραφική δουλειά, η οποία κυκλοφορεί από τη Virgin το 2000 με τίτλο “01”.