Κωνσταντίνος Αργυρός: Την εποχή του Fame Story ήταν αγνώριστος! Με το σήμερα δεν έχει καμία σχέση!

Ήταν άλλος άνθρωπος!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Την εποχή του Fame Story ήταν αγνώριστος! Με το σήμερα δεν έχει καμία σχέση!

Αγνώριστος ήταν την εποχή του Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Με το σήμερα ο τραγουδιστής δεν έχει καμία σχέση, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο στιλ.

Μπορεί πλέον να σαρώνει στις πίστες, ελάχιστοι ωστόσο θυμούνται πως παλαιότερα είχε συμμετάσχει στο talent show που ήταν πασίγνωστο.

Όταν ήταν μόλις 18, το 2004, ο λαϊκός τραγουδιστής ήταν παίκτης του μουσικού ριάλιτι «Fame Story 3» και η εξωτερική του εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι σήμερα.

Η εικόνα του απέχει πολύ από εκείνη την εποχή. Πλέον προσέχει το στιλ του και διατηρεί μια πιο «συντηρητική» εικόνα.

Κωνσταντίνος Αργυρός Fame Story

Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει, μια γυναίκα ήταν η αφορμή για να μπει στο ριάλιτι. Πρέπει να την ευχαριστεί, αφού εκείνη οφείλεται για το που έχει φτάσει σήμερα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δεν είναι μόνο τραγουδιστής! Όταν τελείωσε το σχολείο πήγε στη σχολή....

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι μόνο τραγουδιστής, αφού όταν τελείωσε το σχολείο πήγε στη σχολή στην σχολή Νοσηλευτικής.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο.

Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα. Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική. Την ίδια περίοδο, ο όμιλος ANT1 οργανώνει την προβολή της εκπομπής ανάδειξης ταλέντων Fame Story 3, όπου συμμετείχε.

Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός είδε την καριέρα του να ανεβαίνει με γοργά βήματα. Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα με κορυφαία ονόματα και σήμερα έχει γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές.

Το εσωτερικό του σπιτιού του το έχετε δει; Μας έβαλε στο σαλόνι του και είναι σχεδόν όλα μαύρα και η πολυθρόνα θα σας «τρελάνει».